vysetrenia pri vypadavani vlasov

adriana3

mne na padanie vlasov pomohla kombinacia amitamin® Hair Plus a vitamin C, toto jedine mi zabralo, okrem toho som skusila aj donnuhair a ine, u lekara som nebola berem to preventivne.

ivana45

este som zabudla:
Kondicionery, masky, zabaly, co sa po par min. oplachnu, ampulky proti padaniu (Dixi, Arvit, ...) su povolene, treba skusit. Mne svojho casu pomohla kura - 3 male plastove "flasticky" od schwarzkopf.

Co som vsak chcela na zaciatku: nefajcit, hybat sa na vzduchu, zdravo jest a spat.

ivana45

zuzic, zmen krepu lekarku na nekrepu.

Dievcata, mate smolu. Vypadavanie vlasov nie je choroba. V niektorych pripadoch je prejavom inej choroby, na to sa robia tie vysetrenia. Ak budete mat to "stastie", ze bude za tym ine ochorenie a prave na to bude existovat cielena liecba a prave vam zaberie, zbavite sa aj vypadavania vlasov.

Liek na padanie vlasov neexistuje.
Keby existoval, neboli by v telke stupidne reklamy na zazracne pripravky napr. z brazilskych pralesov. Plesati by boli len ludia, ktori by onen ucinny liek nechceli.
Da sa len zmiernovat zlo (vlasy umyvat jemne, pouzivat len tolko rozriedeneho samponu aby to este penilo, oplachovat a este raz - oplachovat!, vodu len vytlacit uterakom -nesuchat, rozcesavat od koncekov pekne pomaly po centimetri nahor, nefarbit, nelakovat, nepouzivat "chemicke vlasy" - kondicionery bez oplachovania, doplnat si selen, zinok, kalcium, kremik, koenzymQ10, nejaky polyvitamin, pit vela tekutin.
Zit v mieri so sebou aj okolim.

jajkafr

poipoi
ja som užívala tiež zinok a nezabral v kombinácii s vápnikom mi pomohol akurát tak na štiepiace sa nechty po vysadení sa mi nechty štiepili a lámali tak ako predtým... vlasy mi vypadávajú strašne aj teraz... navyše teraz je to zhoršené aj tým, že užívam jedny lieky, ktorých nežiadúci účinok je vypadávanie vlasov v priebehu pár týždňov my vlasy úplne zredli čo si všimli aj kamošky a pýtajú sa čo je so mnou, ale po tej vodičke sa mi zdá že vlasy padajú menej, aj keď možno to je len pocit lebo vlasy som si dala tiež o dosť skrátiť...
ak nie si spokojná so svojou lekárkou tak ju zmeň ... v dnešnej dobe máš právo na slobodnú voľbu lekára... ak máš podozrenie, že máš problém so štítnou žľazou tak to povedz na rovinu lekárke, popros ju či by ti nemohla vziať krv a vyšetriť hormóny štítnej žľazy, alebo či by ťa nemohla poslať na endokrinológiu možno by sa vyriešil tvoj problém s padaním vlasov...

poipoi

jajkafr: pouzivala som tiez vselijake vodicky, ale nezabrali mi. teraz som si kupila zinok, tak uvidim.

pred tyzdnom som bola u kadernicky a sa ma viackrat pytala, ze ci sa na daco liecim, ze mi tak padaju vlasy. a vravela, ze urcite mam ist na vysetrenie, lebo to uz neni zdrave. ale moja doktorka nic nespravi, kym nebudem umierat. ja osobne si myslim (kiez by to nebola pravda), ze by to mohlo byt zo stitnej zlazy, lebo mam viacej priznakov a vsetky spadaju pod stitnu zlazu. tak ale pri mojej doktorke sa na vystrenie stitnej zlazy asi nikdy nedostanem...

zuzic

klop klop:)
ale neni to take..keby kazdemu cloveku zo stresov padali tak sme vsetci plesati sak uz vsetci ludia su vystresovani...