Naozaj prosiim poradte mi...co mam robit?

Príspevok v téme: Naozaj prosiim poradte mi...co mam robit?
evuska

Prosím Vás o pomoc.Mám len 16 rokov a už som si našla na hlave dosť veľa sivých vlasou...Strašne sa hanbím a bojím sa toho aby si to niekto nevšimol lebo sa zato strašne hanbím...mala som dosť problémov a veľa stresov minulého roka ale aj teraz sa bojím a stresujem aj kvoli malickostiam...Prosím pomožte mi!!!Nechcem si už nájsť nove sivé vlasy!Hrozne sa preto trápim!

zora

Pre Elle
Gramatiku som videla už aj horšiu, zas taká katastrofa to nie je. Nie všetci sú schopní sa ju naučiť a pritom to môžu byť inteligentní ľudia. Tak nesúď pán dokonalý.

zora

Evuška, existuje na to príprvok Šediváčik, dostať ho v lekárni. Pri jeho používaní šedivé vlasy postupom času dostanú svoju pôvodnú farbu. Má to však 2 nevýhody. Treba ho používať stéle, inak sa šedivosť vráti a popritom sa nemajú farbiť vlasy klasickými farbami. Pozri
tu: grey-out.com
Inak neexistuje nič, len farbenie. Veľmi šetrné je farbenie Henou a ešte aj vyživuje vlasy - sú to byliny.

pavlickova

Evuska, to je geneticke a netrap sa s tym.Ak Ti to bude vadit pouzijes farebny sampon na vlasy. Podla moznosti takej farby ako mas vlasy a nikto nic nezbada. Preto sa zbytocne trapis v zivote pride este vela vacsich problemov pre ktore sa budes trapit.
Vela stastia, netrap sa lebo naozaj ochories. A.

england

PROSIM VAS MOMENTALNE ZIJEM V UK A NA ZADNICI SA MY NIECO VIHODILO A NEVIEM CO TO MOZE BYT AK BY STE MOHLY PROSIM ODPISTE DAKUJEM.