meškanie periódy

Príspevok v téme: meškanie periódy
daffodile

Mám problém s tým, že mi mešká perióda. 15.marca 2010 som mala prvýkrát sex, síce nechránený, ale partner ejakuloval mimo mňa, další 22.marca. Menzes som mala dostať 20. marca a ešte stále neprišiel. 30. marca som si robila aj test, výsledok bol negatívny, síce bolo na obale napísané, že test ukáže spoľahlivý výsledok už po 5 dňoch od "oplodnenia", ale aj tak sa bojím, lebo neviem či 8-9 dní po sexe je výsledok testu relevantný ( neviem totiž, či sa ľudský choriogonádotropín nevylučuje až neskôr než 5 dní po oplodnení)
Môže mi perioda meškať aj kvôli prekonanému zápalu ? mala som ho asi 3-4 týždne dozadu. Neviem síce, či to bola mykoza alebo niečo iné, ale brala som na to Canesten ( aj krém, aj vaginálne tabletky)
Viem, že pravdepodobnosť tehotenstva je minimálna, ale aj tak som dosť v strese.

agama

daffodile- mykóza nie je zápald a ak si brala Canesten tak si mala mykózu a nie zápal.

možnosť otehotnenia nie je zas až taká minimálna /samozrejme, za chvíľu sem napíše "niekto" a hodí sem svoje tabuľky a pravdepodobnosti otehotnenia/, takže ak menzes nepríde do takých dvoch-troch dní, zopakuj test Z RANNÉHO MOČU a ak bude stále negatívny tak šup ku gynekológovi.

ešte taká otázka-zvykne ti menzes meškať? lebo ak áno, tak to nemusí fakt nič znamenať, ale ak máš pravidelný cyklus, zrejme sa niečo deje, mešká ti už dva týdžne a to je dosť...

a ešte jedna poznámka - sex bez ochrany sa odporúča len vtedy ak by ti nevadilo ak by si ostala tehotná. ak tehotenstvo neplánuješ-tak ak už nič iné, aspon ten kondóm použite nabudúce