Milujem babu a neviem si bez nej predstaviť svoj život!

Príspevok v téme: Milujem babu a neviem si bez nej predstaviť svoj život!
mrawček

Keď som s ňou, som najšťastnejším človekom na zemi!:) začalo sa to tak, že sme sa zoznámili na pokeci. V septembri som prišla na strednú školu do BB a tam sme sa aj osobne stretli. Chodili sme na tú istú SŠ. Je to veľmi dlhý príbeh a prišiel už aj ten okamih, keď sa to moji rodičia dozvedeli. Vtedy som prežívala peklo. Najväčším problémom tu je, že sa s tým moji rodičia nechcú zmieriť a veľmi ma chcú ovládať a rozkazovať mi. A hlavne moja mamka..máme spolu až príliš dobrý vzťah, ale čo jej mám povedať, aby to konečne prijala tak ako to je? Lebo ja sa s mojou priateľkou nikdy nerozídeme.Síce sme sa už toľko krát pohádali, ale nakoniec sme vždy skončili spolu.Jednoducho..MILUJEME SA!:)..viem,že je málo ľudí,ktorí niečo takéto chápu..ale mne na druhých nezáleží.každý má právo sa slobodne rozhodnúť s kým chce byť!

isabella

kasli na vsetkych a zi si svoj zivot, ak si stastna nema ti kto co do toho kecat, ak mas viac ako 18 daj to aj rodicom pocitit, ze v tomto ti rozkazovat nemozu... no a co sa tyka toho mat neskor deti... to budes aj tak riesit az ked to budes chciet a rozhodne to budete mat jednoduchsie ako parik chlapov homosexualov ;-)
drzim palce

lost

Tiez som si myslel ze je to chalan, aka nepozornost z mojej strany :D

Hmmm, z mojho uhla podladu by som povedal preco nie :D

Ale teraz vazne :)

Asi chapem rodicov..

Lenze, ....

Rodicia Ti zivot sice dali, ale to neznamena ze Ta mozu naveky kontrolovat. Do tych 18 rokov, u nas na Slovensku, Ti rozkazovat mozu, ale potom bohuzial nie..
A ktovie, mozno sa Ti zapacia chlapci nesokr..

Pochybujem ze by niekto dokazal hodnotit podobne situacie, lebo ludske pocity sa slovami opisat nedaju :)

ono je to zaujimave :) lebo...

1. je to len a len tvoj zivot, cize technicky nikoho ineho nemusi zaujimat ze ho nezujes "normalne"
2. ktovie ako sa citis, tak neviem ci je "idealne" vyhladat psychologa aby ta dali do "normalu"

je to take ze "hodme si mincou" :D

tolko uhlov pohladu, ze sa neda jednoznacne odpovedat :)

ale mozes skusit "carpe diem" :o)

niekto

ahaa som to len preletel O:-)

v konecnom dosledku to ale vela na veci nemeni
je to tvoj zivod a ty sama si strojcom svojho stastia treba si ale uvedomit ze 2 baby same o sebe za noromalnych okolnosti deti mat nemozu co ti urcite casom bude chybat a tvojej partnerke tiez
a samozrejme predpokladam ze aj tvoji rodicia jedneho dna budu chciet mat vnucata

ked mam byt uprimny kebyze som namieste tvojich rodicou tiez by som s toho nebol nadseny nemam nic proti lezbickam ( tak isto ani homosexualom)
ale viem sa vcitit do ich situacie nemas to lahke drzim palce

niekto

ked ju milujes nieje co riesit
neviem ze kolik ti je ale predpokladam ze uz mas vek na to aby si povedal svojim rodicom ze nech ti daju v tomto volnost ze si dospeli a ze ty s tou zenou budes nie oni ( jasne ze to treba povedat tak aby nevznikla hadka )

btw skus zvazit ze preco su proti mozno na tom nieco bude