Sialena sokyna

Príspevok v téme: Sialena sokyna
Tibianaaa

Uz rok nam neda jedna zenska dychat. S partnerom mala v pred viac ako rokom jeden "ulet" neskor spoznal mna a tvorime par. No dodnes ta sialena zena vypisuje nezmysly. Vkuse ho vyhladava. Neskutocne velakrat jej dohovoril normalne, neskor i skaredo .. pokracuje v tom. On jej dal uz ignore, nema to s nou vyznam .. no mne uz ide totalne krkom. Najnovsie chce ist byvat tam kde on atd. V minulosti ho cakavala pred domom, vyvolava aj 40x za den, pise denne nenormalne vela sms ... xkrat zablokoval cislo, xkrat si ho ona zmenila. Najnovsie pise maily atd. Je to SIALENA ZENA ako sa jej zbavit. Dokonca ho vyhladala na jednej party, sla za nim na wecko skakala po nom, ze chce sex atd., samozrejme partner zdeseny opustil spolocnost a siel domov. Nehovorim o tom, ze raz mu cez znamych vnikla do bytu a cakala ho naha a masturbovala, partner skoro onemel - odporne a nechutne jej vynadal. Ona je PREPNUTA a dodnes s nou nemame pokoj, partner ma ubezpecuje, ze je pre neho nic, berie ju menej ako nejaku zver.. vidim to aj na jeho spravani! No opakujem sa, mne uz zerie nervy. Dokonca partner sedel so znamymi, prisadla si a o mne zacala nechutne veci nahlas pred vsetkymi rozpravat /vymysly/. Partnerovi pisala mail v mene mojej kamaratky, opat nezmysly ...

co s takou chorou zenou?
Dakujem vam

barbinka

miselinka: moji kamaráti bez môjho súhlasu moje číslo nikomu nedajú a tak isto sa správam aj ja k nim. Lenže to sú naozajstní kamaráti. Keď volá neznáme číslo, alebo clir, ani nedvíham.

miselinka

kajka, bibba, barbinka,,,,mozno by ste sa cudovali ale takyto psychicky naruseny ludia sa k cislu dostanu za kazdu cenu a pomerne rychlo, a kamarati obcas posunu tvoje cislo dalej, mozno nie zo zlym umyslom, no v tomto pripade to nedopadlo najlepsie...zamyslite sa ci ani vase cislo nikdy neodislo z kamaratovho mobilu bez vasho suhlasu...moznosti je vela,,,no ti tibinka moc nenavyberas, tereaz uz len cakat a ak si nedaq povedat tak ju udat, to uz naozaj ziadna trpezivost neprichadza do uvahy,,prip rodina moze zapracovat, ale aj to zalezi od vstahu jej s rodinou..

Janamino

Ahoj lidi,co mam delat s nekym,co mi posila Sms , kde mi vyznava lasku? Vubec ho neznam a kdyz mu chci zavolat, neodpovida na telefon.????????????

janes1507

Pozri ak mate odlozene emaily alebo smsky a staci ze sa vam vyhrazala ze vas zabije tak to mozte podat na policiu ale internet je anonymna komunita takze neviem ci by sa to vobec uchytilo. Skuste sa poradit s niekym kto sa tomu rozumie ake su moznosti. Takyto ludia sa musia liecit, je to chore.