Alfahemolytické streptokoky

alexh

dobrý deň, našla som tu že na tie alfahemolytické streptokoky 35 kvapiek na liter vody. ako to užívať? To vypiť za deň? a to koloidné striebro k tomu? Či buď alebo? Máte s tým skúsenosti že to zabralo? Ďakujem, alex

RNG

nakazy sa do tela dostavaju roznymi cestami, z jediel, co nie su dostatocne umyte, dotyku inych ludi alebo zvierat ako zdrojov nakaz, z kvapockovej infekcie.
Kvapockova infekcia zo vzduchu sa dostava najprv cez nos do prinosnych dutin, kde sa moze zdrzovat casto aj roky a s hlienami, co telo vylucuje na svoju obranu sa dostava aj inde do tela, znova a znova.
Teda pokial ju nevyhubis antimikrobialnymi kvapkami do nosa, lebo ustne brane prostriedky, ci uz lieky alebo antimikrobialne doplnky na nu nemaju velky vplyv.
Dobre je na to napr koloidna stieborna voda, roztok citricidalu alebo rozne ine, aplikovane 3 x denne do kazdej nosnej dierky, v leze s hlavou zaklonenou dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin
Kazdemui radim brat aspon zakladne doplnky tj latky, ktorych mame v potrave primalo a telo ich potrebuje na lepsiu cinnost, tj aj zlepsenu obranu
opakujem znova a znova, doplnujte si zinok, selen jod, vitaminy C E D-3, mikrovlakniny a obcas nasadte kvalitne probiotika, ktore dnes coraz menej mozeme dostavat z prirody.

skareda

Na dolných kočatinách sa mi robia zapálene a bolestivé hrče. Bolo to kedysi diag .ako zápal podkožného väziva.boli brané všetky výtery. Liečili ni to vakcínou. Mala som pokoj 10 rokov avšak tentokrát v hrdle nebolo nájdene nič.Lekár mi zobral krv , bola dosť vysoká sedimentácia a z krvi je výsledok: Alfahemolytický streptokok. Neisseria sp.nepatogénne.
Prosím o radu s čoho to mohlo vzniknut..uz ani mandle nemám.

bixy

aj ja mám takú otazočku..dneska mi doktorka našla nález alfahemolytické streptokoky a dala mi na to Zinnat 500 mg..len neviem či ich môžem začať dneska brať,lebo za 5 dni ma čaká operácia nosnej prepážky..tak či možem brať tak tesne pred operáciou také antibiotiká..

RNG

To su skodlive bakterie a treba sa ich zbavit.
Daju sa vymyt branim D-manozy, pol lyzicky kade 3 hodiny, aj v noci, najmenej 3 dni. To je velmi elegantna metoda.
Alebo znicit pitim roztoku citricidalu(60%), 35 kvapiek na liter vody
a velmi pravdepodobne aj branim Berberinu, 2 x 1 gram.
Toto su doplnkove rady, nie farmaceuticke lieky,ktore na to predpisuju lekari, hoci su casto ucinnejsie, nez oficialne schvalene lieky a nemaju ziadne skodlive postranne ucinky chemickych patentovanych liekov.

dasti

Zistili mi v moči alfahemolytické streptokoky a Eserichia coli.Vie mi niekto poradit ake su to baktérie a ako ich liecit?

zuzula57

Tiež mám nález, ako píšu ostatní, po tom, čo som nedoužívala antibiotikum Ofloxin, ktoré malo na mňa veľmi zlé vedľajšie účinky. Ďalšie som nedostala a denne mám večer zvýšenú teplotu, cítim zvýšenú únavu a hučanie v ušiach. Ráno a v priebehu dňa to býva lepšie. Lekárka, ktorej som sa na to pýtala, povedala, že je potrebné preliečiť tieto streptokoky atb. Čo by som teda mala robiť, aby som bola konečne fit. Unavuje ma už stále sa necítiť normálne, ale nechcem nič preháňať, len zabrániť tomu, aby sa mi znoa zvýšila teplota a musela som začínať PNku, ktorú som práve ukončila. Pracujem fyzicky a potrebujem na to silu, teda byť zdravá

hawrana

Ako treba liecit alfahemolyticke streptokoky v SPUTE?Podla leukocytov a dlazdicoveho epitelu sa moje sputum hodnoti ako purulentne.Treba na to ATB?Dakujem velmi pekne za odpoved.

samoplatca

Robili mi výter z hrdla a nalez bol : Alfahemolytické streptokoky a druhý nalez: neisseria sp. nepatogénne.Prosím niekoho kto by mi objasnil čo vlastne mám. Potrebujem to totiž na zdravotný preukaz. Vopred veľmi pekne dakujem za odpoveď:)