Ako prebrat organizmus?

zelinka

Ak môžem poradiť , tak mám overený spôsob Pigi čaj alebo Robois s medom a citrónom - naozaj je to života budič, skús a presvedči sa...!

amikaaa

ja ked sportujem konkretne ked pridem zo zumby alebo z behu,tak som schopna urobit doma este poriadok aj navarit aj barsco,lebo strasne dojdem prebrata z tej fyzickej aktivity,ale ked nesportujem tak ja normalne nerobim nic iba cumim a to myslim vazne...esteze mam tolerantneho muza haha,takze mozes vediet,ze chodim casto sportovat,aby som sa udrziavala aktivna ci fyzicky,ale hlavne psychicky cula...

Petosmeto

Dzusovy post, alebo pitie cerstvo vytlacenych ovocnych a zeleninovych stiav, po dobe 7-14 dni. Idealne 21-42, ale to vydrzi len hrstka vyvolenych.

- mira

Naladiť sa na rytmy jarnej prírody ti pomôžu jarné zelené vňaťky, špenáty zo zelených zelenín a kvasené zeleniny. Únavu spôsobujú ťažké a tučné jedlá, pečené, tvrdé a suché.

keksa

skus si kupit koenzym Q10 ja bez toho ani nezacinam pomaly den, ale nie 30 mg to je nic, treba aspon 60 mg malo by to aspon trosku prebrat k zivotu, s jarnou unavou zapasim kazdorocne aj ja