Fyzické cvičenie pred učením.

Príspevok v téme: Fyzické cvičenie pred učením.
maturaaaa

Čaute :)

cvičí tu niekto pred učením? Alebo nejak pravidelne? Raz som skúšala cvičiť kalanetiku a hneď som mala viac energie a lepšie som sa cítila. Ale tú teraz veľmi nechcem cvičiť, chcela by som skúsiť niečo iné, jednoduchšie. Niečo čo mi dá energiu, napríklad dačo z východu ako Falun Gong alebo tak. Máte niekto nejaký dobrý typ? Je to súrne, za chvíľu maturujem a mám toho veľa na práci. :DDD

helouhelou

no veď ona by sa najprv učila

dobre, takže najprv učenie, potom šport (z toho vyplýva, že budem super vyšportovaná, lebo bude stále utekať od učenia ;)

xdanielax

ja by som sa najprv ucila, keby mi to liezlo na nervy tak by som sa sla odreagovat cvicenim a potom by som pripadne pokracovala (keby som nebola prilis mrtva)

maturaaaa

M.P. Ďakujem aj to je dobrý typ pre budúcnosť :) Momentálne, ale uprednostním cvičenie

jajka Ďakujem, skúsim to. :))

Ak máte ešte niekto ďalšie typy, sem s nimi. Najlepšie by bolo, keby tie cvičenia zvyšovali aj flexibilitu. :)

M.P.

nie je to síce celkom odpoveď na tvoju otázku, ale:

"Mnohé štúdie dokazujú fakt, že ľudia, ktorí pravidelne cvičia, majú lepšiu pamäť, úroveň pozornosti a tiež rýchlejšie reakcie. A vôbec to nie je také zložité: stačí 45-minútová prechádzka trikrát do týždňa a funkcie Vášho mozgu sa skutočne zlepšia. Aeróbne aktivity stimulujú strednú časť čelného a hornú časť temenného laloka, ktorých funkcie súvisia s pozornosťou a zameraním sa na nejakú činnosť."