Aziatky

Príspevok v téme: Aziatky
TheFuyu

Stále sa divím, keď vidím aké sú aziatky chudučké. Nechce sa mi veriť, že je to len ich stravovaním. A pochybujem, že všetky z nich sú športovo založené. Je to ich genetika, čo to robí ? Vysvetlí mi to niekto?

Inak mne sa aziatky páčia. Chcela by som vyzerať tak chudo ako ony. Vlastne by som ich dievčatkovský vzhľad hneď vymenila. Moja mamina a moja teta (jej sestra) vyzerali v mladosti aj teraz keď už obe majú nad 40 ako keby boli aziatky, a to nič v rodine žiadne ázijské nemáme. Moja mamina v 12 rokoch vyzerala ako japonka a teta ako číňanka. Ale akorát ja vyzerám viac európsky ako ázijsky. A ešte jedna vec, aziatky vyzerajú do vysokého veku dosť mlado. Moju maminu si stále mýlia s mojou sestrou, kamarátkou alebo spolužiačkou.. :D Nuž, tak to bol len dodatok...

TheFuyu

eriii

aziatky majú "žltú" pleť - vyzerajú stále mlado,vrások majú menej,alebo vôbec. To máš ako černošky, kt. majú zase "pevnejšiu" pleť a vrásky majú neskôr,taktiež majú menej celulitídy ako "biele" ženy a väčší tonus svalovej hmoty,aj ked necvičia.

lDenzl

sweet_lolitta
si tomu nepochopila???
Morske riasy obsahuju v prvom rade jod a ten je dolezity prvok v ludskom tele.
Bolo to nizsie spominane,tak som dal link na dolezitost jodu.

sweet_lolitta

inak co sa sladkeho tyka, tak existuju sladkosti, ktore neobsahuju cukor, ani chemicke umele sladisla a predsa su sladke. Ako to?
Su pecene/pripravovane s prirodnymi sirupmi (napr. z Agave, ma velmi nizky glykemicky index), sladmi (kukuricny, obilny, ryzovy...). Cize zdrava strava nerovna sa obeta :)

Prave naopak. Mozes jej "sladkosti", vyprazane (na olejoch za studena lisovanych), omacky, sojovu tatarku, kvaskovy chlieb....vsetko, len upravene inac ako rafinovane :) Precitaj si nieco od Kushiho

lDenzl

Jód je látka, ktorá sa po konzumácii potravín vstrebe takmer na sto percent. V priebehu 24 hodín sa dostane do štítnej žľazy. Jej hlavnou úlohou je regulovanie rýchlosti telesného metabolizmu, zabezpečuje rast a vývoj organizmu, pomáha spaľovať prebytočný tuk, zabraňuje hromadeniu cholesterolu. Jód je aktívny pri premene karoténu na vitamín A, kladne vplýva na kvalitu vlasov, nechtov, zubov a kože, upokojuje, reguluje rýchlosť využívania kyslíka v bunkách, zabezpečuje normálny duševný vývoj, mentálnu vyrovnanosť a výkonnosť mozgu. Chráni dokonca pred rakovinou a zvyšuje odolnosť organizmu voči škodlivým činiteľom. Aj mentálna retardácia Nedostatok jódu môže spôsobiť aj mentálnu retardáciu a pri deťoch poruchy rastu. Ak štítna žľaza neprodukuje dostatok hormónu, človek priberá, má zrýchlený pulz, búšenie srdca, studené telo, môže mať aj zápchu, ale veľmi častá je aj únava, silná menštruácia, malá odolnosť voči chladu a infekciám, nervozita a podráždenosť. Výskumy ukázali, že nedostatok tohto stopového prvku ovplyvnil u žien rakovinové bujnenie prsníka a má celkovo negatívny vplyv aj na funkciu pohlavných orgánov.
www.casopisimidz.sk

sweet_lolitta

A inac ja mam stastie, ze po mojej mamine mam drobnu postavu a touto stravou co som si zaviedla som stihlunka :)) Vlasy si stmavujem hennou, takze sa im ledabo priblizujem :D

sweet_lolitta

Oni to maju najma stravou :) A geny sa vyvyjaju cim? No adaptaciou na prostredie a stravou. Cize asi tolko k tomu. Ich strava je uplne ina ako europska. Jedia mnoho rias, (surovych) ryb, ryze (no pochybujem ze rafinovanej), soje, a zdravych vyvarov. Napr ja oblubujem Miso polievku s riasami, je skvela. Presedlavam na makrobiotiku a kedze aj zakladatel je Japonec, tak sushi papam casto teraz, mnam! Naozaj pochutka :)