Natura house-skusenosti

Sonkaaaaa

mam salon pedikury a vyrobky Pedyx použivam už davno...su velmi dobre ...na leto je vyborna emulzia na nohy,nakolko ma chladive učinky a na chodidlach nie je mastna ,takže sa da hned obut a nesmyka sa noha v topanke pri chodzi..stylmed je vyborna firma a nikdy som s nimi nemala problemy pri zasielani tovaru...vzorky zo vsetkych produktov teiž zasielaju na vyskusanie..

maruš

poznáte Naturhouse?Ako funguje chudnutie s nimi, aké prípravky k diétnemu lístku dávajú, resp. v akých cenách sú tieto produkty?

lenka_seven

Dostala som sa k vzorkam z rady Ruza, mala som moznost vyskusat krem na tvar a telovy fluid. Fluid nepotrebuje komentar. Skvely, priam uzasny. Krem na tvar je tiez skvely. Je lahky a jemny. Vyhovoval mojej pleti. Aj ked mam citlivu, nic sa neprihodilo a ani vyrazky sa nekonali. Jedine co by sa dalo vytknut je jeho vona. Viete ako vonia ruza, prenikavo. A tak isto vonia aj tento krem. Po chvili to vsak vyprchan takze uz mi to tak neprekazalo.

mn

ja som nakupoval výrobky Natura House v lekárni v Tescu v Dubnici nad Váhom. V podstate som ani nevedel akú značku výrobkov na akné chcem. Ale dôležité je, že som si niečo kúpil a mal som perfektne poradené. Obssluhoval ma jeden chlapík na volnopredaji, ale bolo to niečo neskutočné. Ohúril ma neskutočným prehľadom značiek, ktoré predávajú, vyložil mi všetko čo majú na problémovú pleť a výrobky mi porovnal čo sa týka účinku a ceny, tak aby mi najlepšie poradil. Vďaka jemu som si vybral aj puryfiyng od Natura house a pre jeho ústretovosť a odbornosť som si tam zase išiel kúpiť gel a odišiel som opäť spokojný lebo mi dali vernostnú kartu a k tomu ešte 10 % zľavu. Takže super. Spokojnosť so značkou, s výrobkom, s obsluhou a k tomu dobrá cena :-)

blond1

Lucka963 ja som si šampón kúpila v lekárni v OC Galleria v KE, bol na odporúčanie lekára, mali to vyložené vo vitrinke vedľa prípravkov na kožné problémy. Ale aj keď som išla cielene za tým laborantka hneď bola pri mne a podala mi info o tom ako ho mám používať poprípade ak mám psoriázu, čo našťastie nemám ponúkla mi aj vzorku krému. Takže fajn, bola som spokojná s obsluhou.

blond1

Ja mám s ním skúsenosť. Doporučila mi ho kožná lekárka na suché lupiny a veľmi svrbiacu pokožku hlavy. Môj problém bol v tom, že časté farbenie vlasov mi veľmi vysušilo pokožku hlavy, chémia vo farbách mi spôsobila neskutočné svrbenie a suché lupiny. Vyskúšala som asi všetko čo ponúkala drogerka na suché lupiny ale problém sa stupňoval. Šampón používam už druhý mesiac, a moje problémy sa vytratili :-). Takže Kamilko určite je na suché lupiny a naviac je bez akýchkoľvek chemických dráždiacich látok, parfumov, silikónov. Obsahuje extrakt z mahónie, ktorý odstraňuje príčiny vzniku lupín, upokojuje, odstraňuje svrbenie, stačí málinko si naniesť na mokré vlasy, jemne napení a umyje vlasy. Vlasy sa po umytí dobre rozčesávajú. Ja som s ním veľmi spokojná.