kedy dieťatko?

Príspevok v téme: kedy dieťatko?
25-ťka

Aký je vaš názor?
Mám 25/26, mám dlhoročný vzťah, študujem (ešte rok), pracujem, byvam s rodičmi.
Ešte pred 2 rokmi som veľmi túžila po dieťatku, ale teraz to až tak veľmi necítim. Pravdaže chcem bábo -veľmi, ale ešte nie teraz. Priateľ tlačí, aj rodičia už chú byť dedko a babka, len ja si myslim, že mám ešte čas.
Čo si myslite? Je najvyšší čas? Naozaj je to také hrozné a rizikovejšie tehotenstvo vo vyššom veku? Mám aj strach, že potom bude problém s otehotnením...

karco

ked sa na to necitis, tak este pockaj. mas este cas. a to co hovoria iny je ich problem, ved je to aj tvoje rozhodnutie. a s priatelom sa o tom skus porozpravat.

asd

Najlepsie odrodit do triciny, ale to mas este 5/4 rokov/roky. Takze si nedaj rozkazovat. Nech skusia byt oni tehotny a potom sa mozte rozpravat o tom, ze je uz najvyssi cas.

ivasli

milé dievčatá 25-ťky. vôbec sa nemusíte hrnúť. ja som tehotná som v šiestom mesiaci. Bola som už v nemocnici,kvôli problémom. Môžem vás ubezpečiť, že by ste boli medzi najmladšími rodičkami. Boli tam samé ženičky 30-40 ročné. ja mám necelých 35 - a to som sa obávala, že budem na rodičku smojmu žiačikovi najstaršia mama. Už sa toho nebojím. Iva

diana kerpcarova

Baby mate pravdu,ze do nicoho sa netreba hrnut. Ja mam 24 a z toho 3 roky byvam so svojim priatelom,ale o babatku chcem zatial len pocuvat od druhych.Myslim,ze mam este strasne vela casu a kludne si davam aj dalsich 5-6 rokov,co by mi asi tak vyhovovalo.Ale keby som teraz otehotnela tak by sa mi svet urcite nezrutil.No napriek tomu si chcem este uzivat ved s babatkom sa to uz tak lahko ako teraz neda.Som slobodna a za nikoho nemam zodpovednost.Moja mamca otehotnela v 16-tich a ked jej kamosky behali po diskach tak ona sedela doma.Samozrejme o 9 rokov ked som sa narodila ja tak si to uz aj vedela vychutnat ako mamicka takze dievcata mame casu dost...

daisy

Hm, mam 25, vlastnu spolocnu domacnost s partnerom, s ktorym zijem 4 roky...Este studujem, potom budem chciet pracovat, nejaka ta kariera. Ty nemas byt, studujes, nie si vydata...Budes zit zo vzduchu, zdrbes si zivot a zivit ta budu rodicia?

sunnysweetie33

podla mna,ked sa na to sama necitis,tak sa neponahlaj..po skole,ked uz budes aj v robote zahebana,tak okolo 30r. si myslim..ja mam teraz 21 a som tretiacka na VS,ale mam take obdobie,ze by som chcela babo..v rodine mame teraz 2babatka,tak aj moje srdiecko zapistalo za tym..ale som rozumna zena,takze az po VS :)

alenaki

Ak sa bojis len toho, ze v 25-tke uz je pomaly aj neskoro, nezufaj! Je pravda, kazde telo je individualna vec, niekto moze mat problemy uz v 20-tke a niekto nasiel ten spravny cas po 30-tke a ma nadherne zdrave dieta! Vsetko je len na tebe a tvojom zdravi! Nenechaj na seba tlacit, ani rodicia, ani priatel nemaju pravo rozhodovat v tychto veciach zateba! Ak si v poriadku po zdravotnej stranke, nechaj si tehotenstvo az po studiach! Si mladunka kocka, nic Ti neutecie!

fifa

mam kamaratku ktorá otehotnela v 30dke.mala 28 ked sa vydala a babeno je pekné a zdravé.ja si dieťa ,,plánujem" asi tiež v nejakom takomto veku.ale u každého je to individuálne.Sú dievčatá čo chcú babeno v 18stich.Neviem ako ste na tom s financiami, ale aj to je dosť podstatná vec,ale myslím že to vieš aj sama.Najlepšie bude ak babo budeš mať ked to budeš ty chcieť a nie tvoji rodičia, oni k nemu vstávať večer nebudú.

froschka

regatka jo to mas pravdu.hmmm ale niekomu vyhovuje 5 a viac rokov spolu chodit a potom sa vezmu-xi nas na etike este na zakladke jeden ucitel ucil ze na vztah a spoznanie sa jeden druheho kym to prerastie do manzelstva je 7 rokov xi xi sak to je na obesenie