Tmava az cierna stolica

Adam991

Jedenie cviky a následne jej vyp.... aj mna parkrát potrápilo rozmyšlaníkm že čím to len také môže byť vonku :D :D ... ale v podstate treba si nato dávať pozor pretože čierna stolica môže byť pomerne závažný príznak vyliec.sk

dadko

Dobry den. Chcem sa spytat,som darca krvi a klesalo mi zelezo resp hemoglobin az teraz na 130mg co uz je malo a je cas zacat jest zelezo co som veru vobec nejedaval. Davam denne pol litra surovej cviklovej stavy, na zelezo jednu tabletku denne -nie na predpis, rano vecer davam trstinu melasa , orechy atd. Proste zmena stravy. Mavam teraz tmavu stolicu. Mozem mavat stale tmavu stolicu ked budem mat takyto denny rezim alebo radsej to zmenit?

H2O

Mno a ja už len doplnim otazku, či si nahodou neužival živočišne uhlie. Mne sa stalo pred par rokmi, že som to užival pri hnačke a no akosi som na to pozabudol, takže keď som na toaletnom papieri zbadal čiernu farbu, nebolo mi všetko jedno :) par minut mi trvalo kym mi došlo, že nejde o natravenu krv :)

miaco

Poradite mi? uz niekolko dni mam tmavu stolicu - cierna do zelena. Stanovili mi malo zeleza, tak ho uzivam ( Sorbifer Durules ) - mohlo by to byt z toho?