Kozmetika z Lidl

Neroo

Ja som si vždy myslel že táto kozmetika je šmejd ale keď som si kúpil krém na ruky sos značky cien tak ma to vyviedlo z omylu. Trpel som roky ekzémom na prstoch a vyskúšal som rôzne iné drahé krémy a cien to poriešil za 3 dni. Mám prsty ako nové. Odteraz budem skúšať všetky ich výrobky, len dúfam že aj tie ostatné sú také super.

markaraa

Niektore produktu od nich si kupujem ale vacsinou iba take, ako su vlhcene obrusky na odlicenie, vatove tycinky, tamponiky na tvar, sprchove gely a krem na tvar. Tieto mi vyhovuju.

swistica

Valeriona - aj Lidl ma radu kozmetiky, ktory ma certifikat prirodnej kozmetiky. Preco si myslis, ze ide o nekvalitnu kozmetiku. Ktore zlozky ti tam vadia?

Valeriona

tam by som ju nekupovala, radšej by som uprednostnila kvalitu a hlavne bez chemie, takže jedine BIO opalovacie a poopalovacie kremy

lienka_1

neviem. nepoznám túto kozmetiku, resp. nemám ju odskúšanú na sebe. ja mám svoju kozmetickú radu Nuance na pleť, ktorú používam a s tou som spokojná :)

Koko37

Priatelka ju pouziva a je spokojna.Kremy na opalovanie su tiez dobre.V nemecku som pozeral test a tie najdrahsie opalovacie kremy neboli najlepsie.

eliza 172

Už dosť dlho si kupujem výrobky značky CIEN v Lidli a doteraz som nemala problém, no ked som si kúpila CIEN sprchový gel krémový ostala som nemilo prekvapená. Po prvom použití som okamžite bola vyhádzaná po ramenách a hrudníku, nehovoriac o bodavej bolesti a brnení kože. Tento sprcháč som si kúpila naposledy. Nemáte niekto podobné skúsenosti?