11 dni mi meska

kiklus

ten čaj je na menštruáciu - všeobecne upravuje cyklus, hlavne keď je nepravidelný. Pri meškaní 15 by bol test už určite pozitívny, takže tehotná určite nie si.

neva

Libuskaa - je to na Tebe, rozhodni sa: 1/ pôjdeš na gyndu, pichnú Ti injekciu a do 14 dní by si mala dostať menzes, alebo
2/ kúpiš si čaj v lekárni myší chvost(rebríček obyčajný) a budeš ho piť 2 šálky denne.

Libuskaa

Ahojte, uz mi meska 15 dni a test v rannom moci bol negativny. Prsniky ma nebolia, len chodim stale cikat, obcas ma picha a pobolieva podbrusko a pri pohlavnom styku som stiahnuta a sucha.Teplotu rano som mala 36,45, mozem byt tehotna, alebo nie. Co mam robit? Mam ist doktorke, alebo este pockat?

kudrlinka

No osobne si myslim, ze moj gynekogol vie toho tolko kolko asi ja :/ ja som mu povedala,ze som si robila tri tehotenske testy a vsetky boli negativne tak mi povedal, ze spravi sono pre istotu... Nic nevidel tak mi pichla sestricka vyvolavacku. Kazdy zdravotny problem riesi len tak, nikdy nie vysetrenim na koze.

kudrlinka

mne meskala 21 dni a tak som sla za gynekologom, ktory mi pichol vyvolavacku. Testy som si robila a boli negativne a tiez to bolo po prvy krat v zivote co mi meskali...