3 roky trpim depresiami

Príspevok v téme: 3 roky trpim depresiami
Nobody88

Prosim...toto je asi posledny pokus o akukolvek zachranu toho, co este zostalo z mojho zivota...3 roky trpim depresiami a zivoot pre mna nema zmysel... Stratil zmysel ani neviem ako , ani neviem preco...Stracam ludi okolo seba, stracam samu seba, stracam vsetko na com mi kedy v zivote zalezo...uz velakrat som to chcela skoncit, rovnako velakrat som chcla zacaz odznova...Vzdy ked som chcela zacat odznova, to uz bolo asi 55krat, vzdy som zlyhala...Taka rada by som si dala este 56 sancu, ale uz nevladzem...nevladzem opat skusat vstat a neprekonala by som dalsie zlyhanie...lebo o tom je cely moj zivot...je to jedno velke hlupe zlyhanie... Neviem, co ocakavam...preco pisem...musim a potrebujem pisat...neviem co od vas cakam...vsetci maju dost vlastnych problemov...mozno cakam, ze mi niekto povie, co s dosranym zivotom... ked ja sama neviem co s nim...mozno...mozno cakam, ze niekto este vie ako to zachranit...mozno

martinmlm

Sranda bokom. Už som to raz písal na fóre, ale si to zopakujem. Človek berie energiu z jedla, vzduchu a mysle. Ak máš psychické problémy, zmeň stravu a nauč sa správne dýchať a ovplivňíš tým aj ducha. Posilníš telo, posilníš ducha. Prečo sa na to zabúda? Poď s nami cvičiť na: chcem schudnúť a tentokrát zdravo.

Sunnrisse

Skoda, ze ja uz budem musiet brat lieky t.j. AD pravdepodobne stale...Mne sa ich uz asi vysadit nepodari, hoci som velmi chcela...A depresiu moze niekto mat, aj ked nema ziadne problemy, je to jednoducho porucha, choroba...Nobody88...ak mas skutocne problemy, ktore sa daju riesit, aj ked mas pocit, ze nie a po ich vyrieseni ti ,,depresia" pravdepodobne zmizne, tak ich ries...Ak ti je zle, vsetko ti pripada strasne cierne a nevzladzes hoci nevies preco, tak lieky su jedine riesenie...viem o com hovorim. martinmlm...take citanie moze byt napomocne pri slabsej depresii, ja som v akutnej faze nedokazala ani citat...lebo mi neslo sustredit sa. drz sa Nobody88 :)

bella12

Odpusť si... Niekedy prílišná snaha ide proti Tebe. Maj so sebou súcit. Nedávaj si veľké ciele, ktoré sa ťažko plnia. A nebuď na seba veľmi prísna, zameriavaš sa veľmi na to negatívne, a preto nevidíš svoje pozitíva.

Pokazený život? Vždy sa s tým dá niečo robiť, aj z toho zlého vyťažiť niečo dobré. Nevzdávaj to.

nebojsa

neviem sice ake mas problemy ale bola som na tom velmi podobne ! navstivila som psychiatra,dali mi antidepresiva atd atd. avsak ak mas rada knihy tak ti vrelo odporucam a to fakt nechcem robit reklamu ale knihy od Eckharta Tolla. Mne neskutocne pomohli !!!

martinmlm

Pozri si tému Myslíte, že nosím veľa veci vo vrecku? Podľa mňa ti to pomôže. Ja som si myslel že mám problémy, ale zmenil som názor:)