pityriaza

annika

Prosím, pomôžte mi.
Mám Pityriasis versicolor, dostala som od kožnej už 3. krém / Pimafucort, Batrafen nepomohli/ a teraz Belogent. Mala som infikovaný veľký flak na chrbte, ktorý je už vyhojený. Lekárka povedala že je to iba kozmetický problém a nakoľko užívam lieky na tlak tak mi nemože dať Nizoral tbl. Mám zníženú imunitu takže si myslím že treba liečiť aj z vnútra.Teraz tu čítam o účinnom lieku Micetal a niekde som čítala o Mycomaxe. Ak má niekto skúsenosti napíšte , velmi pekne dakujem.

natika045

ajooooj :) j eto mozné ze mi tie flaky zmyzli na týzden??? zmyzli mi a uz zase mám :( jaaaj ja uz fakt neviem co mam robit :(

natika045

jaaj dakujem Vam :) juuj tak mesiac mam stym trpiet....noo neva nejak vydrzim a podctivo sa budem natierat a potom si kupim to mlieko na telo....dakujem vam fakt a drzte sa :)

luckaaaaaaa

natika045:

ja som to tiez mala, alebo vlastne este aj mam. bola som u koznej, dala mi taku miesanu masticku a olej, s ktorym sa mam umývat: Oilatum. celkom mi to pomaha.

kozna mi povedala, ze to mam kvoli oslabenej imunite. bola som casto chora, nedoliecila som to a tak sa mi to povyhadzovalo. je to neprenosne. nemala by som sa umyvat, aspon tie casti tela, kde to mam, mydlom ani sprchovym gelom, lebo to drazdi a potom to svrbi. mam nosit oblecenie len z bavlny a nemam sa spotit. mam sa poriadne vyliecit, jest vitaminy na posilnenie imunity a bude to ok:) a zmiznut mi to ma tak do mesiaca, takze musim byt trpezliva:) normalne som rada,ze mam len toto. myslela som si, ze je to nieco vyznejsie.

adrianita

Nati, vydrž, to chce trpezlivosť...tá mastička pomáha na hojenie pupencov, ale nezabráni ich tvorbe, bohužiaľ...neboj, nebude to dlho trvať, len musíš byť trpezlivá...príčinu je ťažko určiť, mne kožná povedala,že ak je oslabená imunita, vtedy sa to zvykne objaviť, ale na nete som čítala,že to spôsobuje vírus, tak neviem...chce to hlavne trpezlivosť, aj ked viem, aké je to ťažké a ako zle to človek znáša, ale neboj, zmizne to..len sa poctivo natieraj a potom si daj predpísať, alebo si kúp to tukové pleťové mliečko, aby pokožka nebola veľmi vysušená. Ale ako som už písala, používaj ho, až ked sa ti budú pupence strácať. Drž sa.

natika045

mam pityriasis rosea aj ja mam take pupence , ale len na hrudniku po bokoch. Adrianita dakujem za podporu :( bola som u koznej dala mi najprv taku masticku co sa muselo zmiesat , nepomohlo teraz mi vypisala beloderm no mam ho 3den a zatial nic :( ale prosim nevies odcoho to moze byt??? dakujem :)