Reuma a hypochonder?

Príspevok v téme: Reuma a hypochonder?
ujomiro

Pri návšteve reumatológa som popisoval svoje ťažkosti, zhoršené hlavne v zime a dostalo sa mi nervóznej reakcie odborníka, že kĺby nemám opuchnuté, ani začervenané, že krv.obraz mám dobrý a taktiež sedimentácia nehovorí o nijakom zápale...Viete, nemám dôvod vymýšľať si choroby, som na dôchodku a viem užitočnejšie tráviť čas ako v čakárni u lekára.Chcel by som vedieť aj názory iných,príp. odborníkov, čo majú podobné ťažkosti ako ja, aby som sa zbavil pocitu "obvineného" pacienta - takmer hypochondra.

človek

Môžeš mať aj iné komplikácie, to treba zistiť. Nemáš iné problémy? Bolesti obličiek, žlčové kamienky, zlatá žila, zlý sluch a zrak, tuhnutie chrbta a kĺbov... čokoľvek. Treba to zohľadniť pri liečbe. V zásade musia amalgámové plomby ísť preč. Čím skôr tým lepšie. Hneď po vybratí sa treba liečiť liekom DMPS, komerčný názov má Zoreks (tabletky) alebo Unithiol (injekcie). A zopár ďalších liekov. To sa potom dohodneš pri platbe.

človek

Skoro s istotou môžem povedať že máš otravu ortuťou. Na lieky sa ešte pozriem. Toto poznáš?:
svetlanablog.nazory.eu
derealizacia.wgz.cz
Doktor sa s tebou o otrave ortuťou asi nebude baviť.

ujomiro

Teraz užívam lieky Plaquenil a Nimesil, na osteoporózu som užíval Risendros, t.č. Alpha B3 a Calcium, v minulých rokoch som striedavo užíval na reumu Protevol, Arthrodal, Condrosulf (v 3-mesač. intervaloch).Mám bohužial zubné amalgámy na všetkých stoličkách - chýbajú mi len osmičky.

človek

Môžeš napísať názov lieku, alebo aké chemické látky obsahuje? Možno sa na to pozriem ja, alebo niekto iný. Máš v tele nejaké kovy? Vrátane zubného amalgámu.

ujomiro

od r. 2003 beriem nesteroidné antireumatiká, kedy sa začali moje ťažkosti s kĺbmi - najskôr tuhnutie z bolesti na kĺboch prstov rúk, neskôr pribúdali bolesti takmer všetkých kĺbov i krčnej chrbtice. Sú to nepravidelné bolesti v intervaloch.Sú dni s miernymi bolesťami,no sú aj dni kedy sa pre prenikavé bolesti v "krížoch" nedokážem ani otočiť (ako pri ischiase), pritom OPUCHY NEMÁM a keď, tak len veľmi mierne. v čom je môj problém?

človek

Treba nájsť dôvod opuchu, nie je to normálne ani v starobe. Skúste popísať neobvyklé lieky ktoré ste užíval, alebo ničo čo mohlo ovplyvniť vaše zdravie. Môže to byť spôsobené napríklad otravov ťažkýmo kovmi, napríklad:
- titán vložený do tela pri operácii
- ortuť zo zubných amalgámov alebo vakcín
- kadmium z cigariet
Kovy sa z tela dajú ľahko odstrániť špeciálnym neškodným liekom. Odskúšal som ho na sebe.
Mal by ste prestať piť mlieko, lebo zaťažuje uzliny, ktoré filtrujú telo, zahlieňujú ho. Určite neberte antibiotiká, stav vám dlhodobo zhoršia, aj keď príde na pár týždňoch po nich úľava.