Bledá pleť menej sexi?

Príspevok v téme: Bledá pleť menej sexi?
Alabasterka

Zaujíma ma názor na bledú pleť, je menej pekná? Väčšinou ideál krásy predstavuje bronzová pleť, vyzerá vraj zdravšie. Ľudia chodia do solárka... Ja mám citlivú kožu na slnko a je v podstate biela. Podľa mňa nevyzerá na mňa nezdravo, je to niečo také ako Cate Blanchett. Mám hrdzavé vlasy, ale nemám pehy. Môže byť aj svetlá pleť sexi?

ggggggggrjk

Mne sa páči tiež bledá pokožka :) Ved, pozri sa na takú Ditu Von Teese aka je bleda a nadherna :) alebo Anne Hathaway... Ja osobne sa opalim lahko a pekne do hneda ale opalovat sa neopalujem :) radsej budem bledá než o pár rokov vráskavá vdaka slnku :)

Nephilim

Bledá pleť je nádherná a ked máš hrdzavé vlasy a nemáš pehy, vôbec sa nemusíš za to hanbiť, práve naopak:-)))

Pepo 50

Podla mna zeny s dlhymi ciernymi vlasmi bledou pletou cervenymi az krvavymi perami su taktiez nadherne.Maju taky misticky popripade vampirsky vzhlad.Je to vsetko vec vkusu a aj zrzky bledunke su sexi popripade jemnucke blede blondinky.Opakujem sa ale vsetko je naozaj vec vkusu.Ved aj vyherkine sutaze miss su rozne....

0vecka

ja som chlap a take bledsie typy sa mi pacia viac ako tmave :) .... skus pohladat na nete ja som uz videl par clankov s ktorymi suhlasim ... skratka existuje urcity ideal krasy ktory si niekto vymyslel a media sa nam to snazia natlacit do hlavy :)

beskyd

svetla plet je krajsia, akoby symbolizujuca cistotu. a snad nie si odkazana na porovnavanie sa s dakymi kvazi celebritami, to ti skor ubera na krase ako farba pleti. je to v pohode, tiez by som taku zenu chcel.

keksa

alabasterka - podla mna je jedno ci bleda plet, alebo tmava ked je niekto sexi celkovo tak bude tak ci tak :) MOj byvaly partner bol dokonca zatazeny na bledu pokozku a nechcel aby som sa opalovala :) mne sa paci aj aj, v zime je pekne byt svetla a v lete jemne opalena, absolutne sa mi nepacia umeliny zo solarka, podla mna to vyzera otrasne az nechutne a bije to do oci, ze to nie je od prirody :)

lenkaa123456

a ak mas svetlu plet a hrdzave vlasy tak to k sebe naozaj pasuje. este mozes ozivit plet zaujimavym licenim, alebo zvyraznenim obocia

lenkaa123456

pekne je hlavne to co je zdrave a zaujimave. ked vidim do tmavohnedoorandzova opalene dievcata, ktore su v solarku asi cely den tak mi to pride maximalne nechutne a smiesne