Ako sa podakovat?

Príspevok v téme: Ako sa podakovat?
NikaS

Malo som vela problemov a mam jednu kamaratku ona ma 24 a chcem jej podakovat za moje vyliecenie vdacim prave jej. Konci vysku a piseme si 1 apol roka a chcem sa snou stretnut len ja mam pocit ze ona nechce a hovori ze nema cas. Uz som jej dakovala ale chcem sa jej podakovat tak velmi aby pochopila ze pre mna spravila a vela a ze pre mna aj vela znamena.... Nemate nejaky napad prosim ako jej podakovat ? A ako ju presvedcit aby sa somnou stretla ? Nechcem na nu tlacit

Dakujem vam

neva

NikaS, vieš možno teraz naozaj nemá čas, je skúškové obdobie, ak končí školu tak to má ešte ťažšie, má pred sebou štátnice, takže vydrž do leta.

biopich

myslim ze to dievca pochopilo ze jej velmi dakujes uz z toho ze si jej poslala darcek, a ze si sa jej uz podakovala. A tiez nechapem preco tajne?

biopich

ked uz od teba darcek dostala, uz si sa jej aj podakovala cez internet ci aku to mate komunikaciu co este chces? :-)

pockaj ked bude mat po skuskach a mozno sa ti sama ozve ze sa chce stretnut ...a ked uz darcek dostala ako si jej ho vlastne dala?

NikaS

tak ja mam 15 preboha ... naco jej budem posielat flasku ?? ved neviem kde byva... a je dcera mojho riaditela to by sa ale nehodilo ale darcek uz odomna dostala

uhlie

Preco sa jej chces podakovat? Z dakovania predsa nikto nic nema. Jej posli flasku nejakeho konaku, alebo nieco take.