Udržiavacia liečba akné

Príspevok v téme: Udržiavacia liečba akné
Ch

Kožná lekárka mi ako udržiavaciu liečbu akné predpísala Eclaran 10 a DuacGel - podľa potreby a na posilnenie imunity Luivac. Ale teraz na jar začína Slnko intenzívnejšie svietiť a prípravky s benzoylperoxidom sa neodporúčajú používať v tomto období, zmenila mi udržiavaciu liečbu a nasadila Skinoren - vždy na noc. Ale ja mám pocit, že sa mi stav pleti po Skinorene opäť začína zhoršovať. Neviete mi odporučiť, alebo poradiť niečo, čo by ho mohlo nahradiť, resp. doplniť? Ku kožnej sa chystám budúci týždeň, tak by som a jej na to opýtal. Vopred ďakujem za odpovede.

Domiii

Suhlasim s caapy, repik velmi pomaha. Teda aspon mne, kazdy vecer si urobim repikovy caj, v nom si umyjem tvar a mam ju cistu :)

caapy_

vyskusaj si davat ak mas akne..tak cca kazdy druhy den drozdovu masku s medom..po 2 tyzdnoch sa ti urcite ustali plet...a ak nemas akne uz...ale chces tvar udrzat cistu, tak 2-3 do tyzdna, prejdi tvar s tamponom, ktory namocis v čaji z repika

Ch

lenkaa123456: Aj mňa po ňom strašne svrbela tvár, ale už to je lepšie. Ja ho používam teraz zhruba druhý týždeň. Len mňa to hnevá, že ja už som mal takmer čistú pleť a skinoren mi to nepomáha udržať v takom stave.

vypsana_fixa: Máš pravdu, skutočne je mastný, hlavne keď sa ráno zobudím sa celý lesknem.

jajka001_: Ďakujem za radu, ale ja potrebujem niečo, čo môžem dávať na tvár dlhodobo. Pretože ja potrebujem len udržať dobrý stav pleti.

jajka001_

to zhorsenie moze byt prechodne, ak sa precistujes. mne trochu pomohol ale len na urcitu uroven. potom sa to nemenilo. ale som vyuzivala len jednu tubu.
inak pekne mi pomohol Eryfluid. len ten sa tusim prave nemoze na slnko.

vypsana_fixa

aj ja mam skinoren a skorejmmi zmastnuje plet.kozna povedal aze vela ludi hovori ze nepomaha.ale ze treba po takom mesiaci dvoch a hned vidime vysledky.treba byt ze vraj trpezlivy.tak uvidime. :)

lenkaa123456

aj mne sa plet po skinorene akoby zhorsila ale po prvom tyzdni sa to zacalo zlepsovat. pouzivaj ho dalej a uvidis.
a zo zaciatku ma po skinorene strasne svrbela a palila tvar. ale potom som si nato zvykla a fakt mi to zacalo pomahat