Vadi vam ze zena mala niekoho pred vami ?

fdsjapfo

sere ta to preto lebo sa na nu nepozeras ako na cloveka ale ako na vec. Nic viac nic menej. Toto je podla mna hnusnejsie.

Tamas

Prosim vas, tym co vadi ze ich zena mala predtym uz chlapa, mali by ste sa dat liecit si myslim.
Po prve ludia su nie su predispozicne monogamni a po druhe, vy ste pred tym nrmali snad este zenu? Ked vam to tak vadi?

Marr

Moja manželka mala tiež iného predomnou.. A to doslova predomnou! Ešte za slobodna. V čase, keď sme spolu ešte nechodili. Boli sme s partiou na chate a videl som ju pri tom.. Bola to kombinácia náhody a zvedavosti.. Bol som ešte panic a vŕzgajúca posteľ mi rozbúchala srdiečko, nedalo sa nepozrieť.. Mala už 23 rokov, no bola to jej prvá skúsenosť. Vtedy som netušil, že bola ešte panna.. Škoda, veľa nechýbalo s mohol som byť jej prvým a možno aj jediným ja.. Ale nevadí, už 18 rokov sme spolu..

ja1988

Prirovnavat zenu alebo muža (cloveka ako takeho) k veci mi pride strasne hlupe kedze su to dve neporovnatelne veci.

Ale k teme:
No urcite by mi to nebude jedno ked si najdem partnerku ze uz dakoho predomnou mala, ale pokial to bude ako v mojom pripade vzhladom na vek realne cislo tak ako pise dreambaby urcite sa s tym zmierim.
Ak ich menila ako na beziacom pase a mala ich XY tak neviem ci ma zmysel vobec zacinat vztah a trapit sa hlavne tym ze asi pride cas vymenit aj mna a este aj tym ze som je XY+1...

f

Ono je dost rozdiel medzi "lubim ta" a "milujem ta" Ja si myslim ze milujem ta prichadza iba s velmi vynimocnou osobou, ktorej dokazes odovzdat a obetovat nesmierne vela.
Milujem ta je tak vzacne, unikatne a osobne ze nie je mozne s nim plytvat.
Nehovorim ze s tymto nazorom sa musi stotoznit kazdy ale ja to tak citim...

question

aj zenska dusa ma samocistiace aktivity nieco na sposob toho saponatu /sice nezabuda, ale opadnu city k minulemu/ a z fyzickej stranky tu mas mydla na intimnu hygienu:)