Asi som tehotná

Eva 27

maxi ja si myslim, ze preto je tam do desiatich - dvadsiatich minut, lebo potom sa ten papier rozmoci a farbivo, ktoré je tam aj pre druhu ciarku sa rozpije.
mala by si si urobit dalsi test. urob si dva a mas istotu.

matamata

zalezi to od testu.to ta nemusi zaujimat preco sa to zmeni..proste ked mas vyhodnotit vysledok do 10 min tak to znamena, ze po 10 min je uz vysledok irelevantny..co je na tom na nepochopenie?

Maxi

Ja iba nerozumiem ze ked mam raz vysledok / tak sa preco zmeni na // po urcitej dobe? Pred rokom som mala hned / a ta sa nezmenila ani po 2 dnoch....

matamata

maxi ked je niekde napisane ze to mas vyhodnotit do 10 minut tak preco to robis po 4 hodinach?asi keby si bola tehotna tak to tam mas hned, nie?

Maxi

No po 4 hod sa mi ten druhy test tiez sfarbil a bola tam ta druha ciarocka, ale omnoho slabsia ako na prvom teste. Na pribalovom letaku bolo,aby som test nevyhodnocovala po 10 minutach. Keby som bola tehu tak by sa urobili hned // a nie po 4 hodinach. Mylim sa? Alebo si pre istotu kupim test znova?

cajik

maxi, co ja viem tak ked je co i len slabucka ciarka tak to znamena ze si tehotna. odporuca sa robit z ranneho mocu lebo tam je najvacsia koncentracia latky vylucovanej v tehu ktoru moze zachytit test. urob si este treti, hned z rana

Maxi

Ahojte.
Idem sa spytat na vas nazor. Robila som tehu test a vcera neskoro poobede a hned po urobeni testu / ale po 10-15 min uz. //
Urobila som dnes rano jeden test ale nie z ranajsieho mocu a tam uz jasne / Moze to by ze som tehotna, alebo prvy test bol chybny?

matamata

nie je taka injekcia...je injekcia ktora vyvola menzes, ale ak si tehotna tak ti to nepomoze..tehotna aj ostanes

ajkath

Nevymýšľaj žiadne hlúposti,nie je v živote nič krajšie ako byť matkou a ak sa na to ešte necítiš,tak mu len daj šancu sa narodiť.9 mesiacov sa obetovať je určite lepšie ako sa celý život trápiť,že si zabila,daj mu šancu.Ak ho porodíš a hned ho ani nebudeš chcieť vidieť,dieťatko možu ihned adoptovať milujúci ľudia,ktorí by za to dali všetko na svete.Píšem ti z vlastnej skúsenosti, mám 13 ročné dieťa s manželom sme plánovali mať aspoň 2 deti, ale pretože sme mali stále \\\"dôležitejšie\\\" veci/práca, štúdium ,atď/ tak mám teraz 37r. a lekári zistili,že som už v predčasnom prechode. A to som nikdy nebrala žiadnu antikoncepciu,alebo ine hormony a už vôbec nie interupcia.Človek totiž dokáže byť taký hlúpy a myslieť si,že takéto veci si zorganizuje ako sa mu zachce.Možno máš teraz len tú jedinú šancu mať dieťa,lebo potom keď budeš mať 30r.budeš behať po lekároch,aby si otehotnela.Zbehni si po internete koľko aj mladých žien nemôže otehotnetieť alebo donosiť bábo.