Garnier naturals (šampóny,kondicionéry)

Elisa234213

ja som vyskúšala ten s karité šampón, hneĎ po prvom použití som ho vyhodila. bol otrasný, vôbec mi neumyl vlasy, práveže boli rovnako mastné, dokonca mastnejšie ako predtým, vonial síce úžasne, ale radšej mať vlasy umyté, než voňavé ale mastné. Kondicionér bol dobrý aj ten s karité aj ten hnedý s kakaom, krásne voniali ale boli neskutočne riedke, takže sa rýchlo minuli. PodĹa môjho názoru bola celá rada garnier naturals veľkým omylom.. aj garnier, tak jednoznačne Granier Fructis

katka_a

mala som jeden sampon , uz neviem aky to presne bol , kedze som ho hned vyhodila , ale bolo tam aloe

horsi sampon som nikdy nemala , vlasy som mala po umyti masnejsie nez po tyzdni s normalnym saponom :D

ale kazda mame ine vlasy , niekomu mozno bude dobry , pre mna uplne vyhodene peniaze

bellinda

Ja som z rady garnier naturals vyskusala najprv ten zlty harmancekovy na blond vlasy a celkom sa mi pozdaval. Teraz mam ale ten cerveny s orchideou na farbene vlasy, a hroza. Hned po umyti mam pocit mastnych vlasov. Asi je to tym, ze ten cerveny tusim obsahuje silikony. Takze na to treba davat pozor.

liluška22

presne tak, ten žltý s karité šampón nie je moc dobrý, tiež som mala hneď po umytí pocit, že mám mastné vlasy, ale balzam sa celkom dal, aj keď podľa mňa na suché vlasy je oveľa lepší elseve al. z dolivy.

Mawayoui

ahoj :) akurát som vyskúšala kondicionér kakao a nie je zlý, ikeĎ ako sa to vezme.. vlasy mám jemné na dotyk, no naprvý pohľad vyzerajú krepovito.. mala som aj šampon a kondicioner s karité vonial síce úžasne ale hneĎ po umytí som už mala pocit mastných vlasov čo sa mi doposiaĽ so žiadnym šampónom nikdy nestalo.. ale oplatí sa vyskúšať nie sú až tak zlé:)

mary-anne

ja som nedávno skúšala, šampón s maslom karité a kondicionér na blond vlasy. čo ja viem, nič extra. tak som zas prešla na elseve :))