Od 1.maja idem do boja s kg zdravou formou...kto sa pridá?

majka__

mam hrozne obdobie... posnazim sa krotit, ale napadaju ma zachvaty pazravosti... doslova... len sa miernim. cakaju ma statnice, nervy mam a stresy... a ked mam stresy jem... poradte mi zdravu nahradu. prosim. lebo inak to bude hrozne. musim sa krotit, ale myslim ze to pozna ten, kto tym presiel... i ked nie vsetci v strese jedia :o(

Ziuu

Sweet day...
Zial bohu takto dopadol dnesny den...rano som sice bola na pase cca 35minut ale dnes boli na menu palacinky s tvarohom...no nedaj si... a okrem toho začali moje dni a je po snahe...hadam zajtra to uz bude umiernenejsie... ale behat pojdem! a mozno este aj teraz vecer!!

Ziuu

Ahojte babule,..
ja som takmer uuplne zabudla, ze som zalozila tuto temu, bo som bola mierne prechladnuta a dako som neriesila chudnutie..
po dnesnom dni mozem povedat ze nemam rada nedele... je to taky den ze clovek je lenivy a ked nema co, tak ide papat...=/ ale tak v ramci normy,...
kedze som sa este doliecovala, nebola som behat. Prebehla som si prispevky a aj ja som pribrala zaciatkom puberty v lete pred strednou som pribrala cca 15 kil za 3 mesiace...dodnes to nechapem a bola to proste osudova chyba co zmenila moj zivot...a doteraz som to neporazila.. predtym som mala tak 57-60 a potom... hrozna pomysliet... dnes som nad tym tak rozmyslala ako mi tie kilá navyše neneormalne zmenili život.. že som sa hanbila, neverila som si,... a teda aj mi to v podstate zistalo,ale clovek sa s tym nauci zit...a preto je cas na zmenu!
Ale od ZAJTRA idem zase na to... =) beh ma bavi, behavam na bežeckom pase a pozeram pri tom dvd....jasne ze to nie je sprinterky vykon ale drzim sa toho, ze na chudnutie nie je dolezita rychlost ale vzdialenost... Upravime stravu, na 5 krat denne :
R : celozrnne cerealcie, hrozno, nizkotucny jogurt
D: nejake ovocie 1 ks
O: co praca da, ale nieco v norme zdravej stravy...
OL: jogurt/ alebo vyvar
V: nieco lahke doma

Mam trochu stazenu situaciu, ze sa kazdy den nachadzam v praci a moja praca je restauracia. Takze odolajte jedlu..=)Ale vyhoda - clovek sa tam par hodin nabeha ked su obedy pri obsluhovani
Ach... no ale treba, 29.teho ideme na svadbu s priatelom, tak par kil dole by bodlo..
Pekny vecer! =)

majka__

mas pravdu annie, musim sa drzat na uzde... bo vcera som povolila trosku tu uzdu a dnes by som zjedla aj slona :o) ale od zajtra opat musim nabehnut na ten stary rezim... 4-5x denne strava... lebo dnes som jedla asi 3x... ale to take vselijake. rano parky so zeleninou, na obed rezen, teraz poobede zmrzlinka a kolacik... hrozne... ale to od hladu asi najskor... ale ked som pravidelne jedla, hladna som nebola - cize to bolo lepsie.

annie626

majka
koláčik si daj na desiatu každý den, aby si mala spokojné svedomie že si mala sladkosť :-) ale len jeden!!! a ked ťa chytí večer pažravosť (čo mna stále, som závislá od sladkostí) daj si dve kocky horkej čokolády... postrašiť chuťové poháriky :-D

majka__

annie,
viem, zeby som niektore jedla nemala jest (ako napr. tie parky a pod.) a naopak, co by som jest mala. ale nechcem zas spravit taky velky skok, ze doteraz som jedla rozky, chlebik, parky... atd. a teraz zrazu zo dna na den prejdem na suchare alebo vlaran alebo nieco podobne. jasne, nie je to pre mna problem. ale uz som to skusala a vzdy to dopadlo tak, ze vydrzala som mesiac nanajvys a potom som sa vratila k povodnej strave a samozrejme zhodene kg sa vratili spat. takze ja postupne pridavam zeleninku, uberam to, co by som jest nemala, ale este to nevylucujem uplne. chudnem sice velmi pomaly, ale ide to dole. mam asi 1 kg dole, co som celkom spokojna. viem, nemala by som ani kolaciky jest (ale snazim sa uz obmedzovat ich - kedysi som bola schopna zjest aj 4-5 ks kolacov typu veternik denne, ked sme mali kupene... oci by jedli - ved to pozna vela ludi z nas - ale teraz zjem tak jeden-dva... vcera som zjedla asi 3 kolaciky, ale to som mala hrozne nervy, strach zo statnic na mna dolahol a podobne). ale snazim sa samozrejme krotit. vacsinou si proste kolac dam raz za mesiac.

Miska, myslim, ze pomaly a postupne pojde dole nielen 5 kg, ale aj tych 10 :o). ja by som tiez bola rada, ak by som zhodila takych 10 kg, ale dolezitejsie je pre mna si vyformovat trosku postavu, co sa posnazim trosku zacat sportovat a po statniciach mam v plane si kupit (dalsiu) pernamentku to fitka, kde by som chcela najma na kardio stroje chodit (ako napr. beziaci pas). cize verim ze co-to sa podari :o)

tinka86

ahojte baby, takze uspesne sme dufam zahajili 1.maj:-). Musim sa priznat, ze vcera som nachvilu mala take nutkanie, ze vsak od pondelka, ale prekonala som sa. Ved uz je nacase konecne zacat a nie stale len od pondelka. Mojim cielom je nie vzdat sa sladkeho, ale najprv zacat sa ovladat. Bo ja som si to stale zakazovala a vzdy som potajme zjedla kg sladkosti. Takze sa snazim aj ja jest kazde 3 hodiny a v pripade, ze neodolam sladkemu je sa miernit a dat si len kusok. Dufam, ze takymto sposobom sa mi pdoari aj schudnut. Suhlasim, ze o tyzden si dame vysledok svojej namahy - takze v sobotu.

miska31

Ahojte som Miska,mam 170 a sialenych 83kg,dve tehotenstva za sebou a musim s tym nieco urobit.A to som mala pred prvym tehotenstvom(je tomu 5r)69kg ach kde su tie casy.Posledne tri roky ako sa syn nar tak boli o tom ze som mala cas na jedlo az vecer ked zasali deti aj ked pohybu som mala dost.Stale som s nim chodila k lekarovi a na jedlo som nemyslela,a teraz viem ze sa to dalo nejak skombinovat ale ten stres a vsetko okolo toho nejak mi to vtedy nedoslo.Ja som sama s detmi,tak je to troska tazsie.Potrebujem dat nieco dole zo seba,takych 10kil ale ak to bude aj 5kil aj to je nieco.Nechcem si davat vysoke ciele.Tak dufam ze vam nevadi ze som sa k Vam pridala.

annie626

majka
tie párky by som na ranajky vyhodila... ani ovocný jogurt by som si nedala, len biely, bez cukru...
a večer nie celozrnný chlebík, ale niečo ako sucháre Wasa, dva kúsky, na to maslo, do 30% tuku v sušine a zeleninu...
Toto sa radí v štúdiách ako kompliment a pod, ja som s tým parádne schudla..
a na obed, nie čo mamina navarí, ale napr. kuracinku so zeleninou. A ovocie poobede už určite nie, lebo má strašne veľa cukrov!!!!
Drže sa kočky! :-D