Dobry gynekolog v Trencine?

Príspevok v téme: Dobry gynekolog v Trencine?
dida121

Prosim Vas, mozte mi dat nejaky typ? mam 25, som panna, ale teraz mam priatela, pri ktorom to chcem zmenit. Zatial som u ziadneho doktora nebola, no viem ze je najvyssi cas.. Myslite, ze mozem ocakavat negativne reakcie od doktora typu - "az teraz ste prisli"? Budem rada, ak sa niekto najde a poradi. dakujem.

Iveta Michael

eam

no áno máš pravdu možno..len ja sa už tomu panickému strachu tak poddávam vždy..raz som bola rozhodnutá že pôjdem / problém s men./ a ked som už mala vojsť dnu tak mi prišlo zle že som ušla...len sa tak zaprášilo.
pripadám si už ako blázon ale nepomôžem si...

tiež súhlasím s tým že zlá skúsenosť človeka veľmi poznačí nikedy ale aj verím tomu že sa nájdu dobré lekárky s citlivejším prístupom..ja vo všeobecnosti nerada chodím po doktoroch hoci si ich prácu veľmi vážim..

eam

Iveta Michal, nesúhlasím s tvojim názorom, preventívne prehliadky ti môžu zachrániť život. Chápem, že po tej zlej skúsenosti reaguješ takto, ale to je viac menej náhoda. Pamätám sa, keď som bola mladá, že o jednej doktorke šli zlé chýry, tak som sa jej vyhýbala. Potom som chodila k doktorom a môžem ti povedať, keď to teraz porovnám s touto terajšou lekárkou, tak je to neporovnateľné. Vyšetrenia robí citlivo, nič necítim. A verím, že aj mladšie si pochvaľujú, lebo vždy je plná čakáreň. Preventívne prehliadky netreba zanedbávať, len si treba nájsť toho správneho lekára. A to sa málokomu na prvý krát pošťastí.

Iveta Michael

dida...

..ak nemáš zdravotné problémy načo sa chceš trepať na gyndu čo? ja by som nešla ani raz keby som nebola donútená ale odvtedy tiež nejdem...práve vdaka jednej doktorke alkoholičke ktorá ma vyšetrila v 90-tich rokoch a teda..to som ešte nezažila,takú traumu neprajem nikomu...

dobre si zváž komu sa dáš vyšetriť...lebo niektorí lekári (asi ženy skôr ) vôbec neakceptujú to že si ,,panna,, a pritom je to veľký rozdiel ako ked vyšetrujú vydatú ženu či takú čo rodila...môj postoj nie je možno zodppovedný ale ja ten odpor ku gynde nedokážem odvtedy celé roky prekonať a aj tak neverím že také preventívky pomôžu..ak máš ochorieť tak sa tomu nevyhneš,ale tým ťa nechcem odradiť len si dobre zváž koho si vyberieš..mám pocit že muži lekári sú predsa len citlivejší..

eam

Ak môžem poradiť, dr.Kubalová je veľmi dobrá. Veľmi príjemná, ľudská a aj prístroje má na úrovni. Doporučujem, len neviem či ešte berie nové pacientky.

dida24

mám otazku mám 23rokou a u gynekologa som ešte nebola ale príde my to strašne nechutné k doktorovy ísť a ukazovať sa mu ako to mám prekonať?

EllaTN

dida,ahoj,ja tiez akurat zhanam nejakeho gynekologa v trencine,lebo u tej co som bola som nebola spokojna,a preto by mi tiez padlo vhod keby sem dakto napisal ze s tym a tym gynekologom v tn je spokojny...Nehovori ti nic meno Orlovsky dezider?je to vraj gynekolog v tn...

dida121

prosim??? tebe o co ide Jano? inak ani moc nechapem, preco otvaras a reagujes na temu o gynekologii, kedze si chlap.. skusenosti s gynekologomi asi nemas.. takze ani neporadis...... clovek tu hlada rady,nic viac! je normalne sa popytat \"po tom dobrom\" na zaklade skusenosti druhych. Ak by si bol zena, asi by si sa choval rovnako, nemyslis? (hlavne pokial ide o takuto vec..) Klikaj radsej na ine temy....