kopírujem ju?

Príspevok v téme: kopírujem ju?
alexxis

Ahojte, neviem či to je problém. Ale mám priatela 5 rokov. a má sestru ktorá s nimi už nebýva ale strašne sa chcem na nu podobat. stale ked prinesie si nieco alebo vidim na nej nove nieco musim to mat aj ja. proste neviem ci ju kopirujem ale strasne sa chcem na nu podobat. kto ma tiez taky problem?

sun08

Niekt.ludia nemaju vlastny,specificky styl obliekania.
Ked som sa tak zamyslela nad mojimi znamymi,vsetky su oblecene moderne,ale jedna do toho kombinuje viac sport.veci,ci ostre farby,druha tribal prvky...mne sa odjakziva pacia 60-70roky,cipka.
Ty nemas nieco coho by si sa drzala?
najdi si nejaku osobnost,kt.styl sa ti paci..mne sedi okrem ineho misha burton stylwww.youtube.com

zuzic

bud sama sebou:) maj svoj styl to co sa ti paci:) ja sa tiez obliekam moderne a pritom sa neopicim, nemusim byt oblecena iba v modernom ked sa mi to nepaci a uz vobec nie ked to nosi cela skola to praveze neznasam byt uplne ako vsetky ostatne

purblanka

ale možno tomu nerozumie,preto to robí,proste nemá vkus.Nevie sa obliecť,nemá jej kto poradiť,preto opakuje po niekom,čo sa jej páči-na tom nemusí byť nič zlé.

jarkaaaaaaaa

ja mam taku istu spoluziacku, co po kazdom opakuje a fkat mi to ide na nervy a pripada mi to dost trapne. obe mame blond vlasy, vzdy ked zmenim odtien tej blond, zrazu o tyzden si uz farbi vlasy aj ona. kupila som si svetle rifle, uz zrazu aj ona chce svetle rifle. jedna spoluziacka ma fialove topanky, uz aj ta druha si zrazu kupila fialove topanky. minule u jednej znamej videla ze ma predlzene vlasy, uz zrazu aj ona si chce ist dat predlzit vlasy.. a toto je fakt len cast z toho co robi. a to sme na vysokej skole a ona sa sprava jak male decko. vsetko opakuje a nema vlastny vkus

jajka001_

asi ma dievčina dobrý vkus. ale snaz sa byt radsej sama sebou. to si akoze vazne kupis to iste oblecenie? neblazni :)kolko mas rokov?