bolest klbou a kosti

llek

Tolko mudrych rad, len ked je niekto tak naozaj chory, lekar je ten co musi nieco spravit. Uz som pisala na tomto fore o prednisone, ano je to synteticky kortikoid a ma vela neziaducich ucinkov. Ale vy vsetcia, co ho nazyvate odpornym svinstvom, ani netusite kolkym ludom doslova zachrani zivot. Opat sa tu ozve vela kritikov a tych co to spochybnia, ale ja si stojim za tym, co so napisala. Pacientovi s tazkym ochorenim obliciek- glomerulonefritidou nezriedka prave ten odporny prednison zachrani zivot, taktiez pacientovi, co si sam svojimi protilatkami livkviduje krvne dosticky tento proces zastavi prave Prednison.Iste, su aj sporne indikacie, kedy by niekto siahol po kortikoide a iny po inom lieku. Plati jedno, lieky, ktore su skutocne ucinne, mavaju zvacsa aj vedlajsie ucinky.
siiska - naozaj tie tazkosti po case prejdu, alebo sa aspon vyrazne zmiernia. 4 roky na Prednisone je naozaj dost dlho, takze chce to trpezlivost. Ja netvrdim, ze si nemozes pomoct nejakymi alternativnymi prostriedkami - ci uz je to akupunktura, ci ine veci. Chcem ta len upozornit, ze necakaj zazraky. Kazdy, kto ti tu povie, ze tvoje reumatoidne tazkosti po jeho odporucanom lieku ci pripravku zrazu ustupia, nehovori pravdu. Ja mam pacientov po kortikoidoch naozaj vela a viem o com hovorim.
pre Gima- dlhodobe uzivanie Prednisonu sposobilo odvapnenie kosti, ten proces u siisky uz nepokracuje, on nastval vplyvom prednisonu.Problem je, ze odvapnenie kosti nastane ovela rychlejsie a tak trochu jednoduchsie ako zavapnenie. Zastavit rezorbciu kosti a dostat tam naspat vapnik je opat proces narocnejsi a ovale zdlhavejsi. Tak to s ludskym telom byva, poskodenie nastane ovela rychlejsie ako oprava. Ale siiska ma len 35 rokov a ak u nej nie je ina pricina, preco jej preriedli kosti, tak som v jej pripade optimistka.

gima

zaujimave mas osteopeniu a oni ti nezistili,kde sa trati vapnik?
tak chod inde na vysetrenie,niekde sa ti musi tratit vapnik,a na kontrolu hustotu kosti sa chodi kazdy pol rok
kym sa nezisti,kde sa ti trati vapnik a neodstrani sa pricina,zb.beries aj caltrate plus aj ine lieky,jedine,ze je to vedlajsi ucinok bratia inych liekov
tazko radit

lDenzl

radca- bola v plienkach tak ako nikto netusil,ze jedneho dna budu pocitace a mobily .
Si treba uvedomit,ze kolko ludi niekedy umieralo na choleru a kopec inych aj banalnych ochoreni. Ak by neprisla medicina,boli by sme tam kde predtym aj s alternativnou liecbou.

radca

Mne bola doporučená kúra 2 mesiace 2 x za rok, ja mám ale problémy s chrbticou a keď mi od bolesti nezaberal ani Tramal, tak naozaj človek skúsi všetko. Ja môžem povedať, že bolesti ustúpili, tak to ešte asi skúsim.
IDenzl- v tomto súhlasím o tom nabaľovaní, ale farmaceutické spoločnosti robia to isté, ale formou cez lekárov a siete lekární a možno sa boja o svoj biznis, lebo čo je vskutku prírodné sa nedá patentovať. Boja sa konkurencie? Kde bola medicína pred 100-200 rokmi?

macko36

Siiiska, ja mam tiez podobne problemy, s klbami-diagnostikovali mi:osteoartrozu, reumatoidnu artritidu,Raynaudov syndrom, Sjôgrenov syndrom, autoimunitnu tyreoditidu...a to nemam este ani 40 rokov. V zime som uz mala take bolesti kolien, ze som od stola nemohla vstat...tak som hladala pomoc inde, lebo u reumatologa som sa jej nejak nedockala. A cuduj sa svete, zacala som uzivat kapsule s obsahom huby Reishi aj kavu z tejto huby pijem, kolena nebolia, co ma velmi tesi, aj klbiky na ruke, ktore dost boleli sa ukludnili a vobec nemavam migreny, takze vidim, ze som urobila dobry krok.Mozno by to aj tebe pomohlo. Moja mama ma hrozne problemy s chrbticou, tiez zacala pit tuto kavu a pochvaluje si, citi zmenu k lepsiemu. Je to na tebe.

lDenzl

siiiska- no tomu ver,ze ta budu prehovarat aspon na 5 baleni aby si to kupila a urcite to potom zaberie.A ak to nezaberie,tak dalsie balenia bude dobre kupit. Clovek sa aj slamky chyta a necha sa nachytat predajcami zazracnych pripravkov. A niekto si len nabaluje vrecka.
No co uz.....ludska bolest dnes vedie v biznise od LR a inych znaciek.

dadam

Jedine čo ti pomôže je detoxikovať tvoj organizmus od tych liekov čo si užívala, pretože sú stále v tebe a organizmus sa ich nevie sám zbaviť. Mne pomohla kontrolovaná detoxikácia, pozri link:www.detoxikaciaorganizmu.sk