Nestíham ,potrebujem sa vykecat

Príspevok v téme: Nestíham ,potrebujem sa vykecat
nestihammm

Mam taky pocit ze nic nestiham . Je to asi od zaciatku tohoto roku . Maturujem , pripravujem sa na VS . Je toho na mna strasne strasne vela. Potrebovala by som aby mal moj den aspon 48 hodin . Nepravidelne jem -sladke a dost ! myslim ze to suvisi s tymi stresmi , nepravidelne spavam ... Tento tyzden si profesorky zmysleli ze mame vsetko na komplet vediet lebo ze vsetko to mame prebrate . Maturujem presne o mesiac . neviem to vsetko este ani vsetky temy ani zo sj ani z nj . Mam pocit ze mi praskne hlava. Casto som potom doma nervozna podrazdnena, znicena... neviekedy ma ani za svet nevie napadnut kolkeho je , co uz nemam ani pojem o datume. Rano vstanem idem d skoly, na prax , potom na trening , pridem o siedmej najem sa a idem spat ebo nevladzem nic ine.. Mam toho uz plne zuby !!!! A to ani nie som na Vs a ani nepracujem . Ja neviem to fakt tak mao znesiem ?? Mojim spoluziackam teraz prislo ze ich prijali bez prijimaciek na vs a ja mam mizivu sancu ze sa dostanem tam kam chcem lebo mam problem s pripravou -nejedna sa o vedomostnu pripravu ale sportovu. Doprajem ale uprimne im zavidim ! Nemam ani priatela, lebo tak ci tak by som nanho cas nemala. V januari som si myslela ze o takomto case uz bude vsetko ok a ja budem na vsetko pripravena. Aj na prijimacky aj na maturu ale nie je to tak . Tie mesiace tak rychle prebehli a ja zistujem ze je to na nic cele... Citim sa z toho vsetkeho ako vygumovana... Ak mate niekto nieco k tomuto kludne piste ..

anjelik9

ja som pred akademickým vedela toľko tém že na 1 ruke by som spočítala učila som sa len cez akademický ešte aj to tak že som nemala vypracované otázky len take čo sme zohnali od neviem koho čiže v každom papiery bolo dačo iné tak som zistivala čo vôbec z toho pravda je a čo nie =) nemčinu som ani nevidela a dostala som dvojku čo som sa sama divila za čo =) zo slovenčiny som im tam povedala to čo mi povedali v predpríprave čo tam mám spomenúť a ete dačo čo som si pamatala ked sme si opakovali v štvrtaku po ročníkoch a ekonomika to som si vytiahla tému čo som z nej mala už štyri známky takže naprv =) potom 5 min rozmýšlala čo tam vlastne bolo bo total okno a potom v poho povedala som im čo chceli a bolo...inak zo slovenčiny som vôbec nevidela ale 4 témy a z ekonomiky 7 a nemina vôbec...podla mna len strašia aby sme sa vôbec učili u nas zmaturovala aj baba čo mala štvorky na vyze takže si myslim že ked aspon trocha budeš spolupracovat tak sa dopracuješ k obstojnej známke =)

Nora-x

Treba si uvedomiť, že nik nie je DOKONALÝ, Ani jednotkár nevie všetko.Je len veľká náhoda, že dostanú len tie otázky na ktoré sa pripravovali alebo sa pripravili, čo tušili ,že budú od ních chcieť ! Mnoho krát sa stáva, že žiak alebo študent vie v určitom obore viac ako pedagóg,čo učitelia aj na výške nemajú rady!!!Potom je žiak-študent v nemilosti !A ani vyučujúci nevedia všetko.Musia sa stále doučovať.Rozumný pedagóg to vie pochopiť, že žiak nemôže, ani jednotkár vedieť všetko.Preto sa snažte naučiť zo všetkého základ aby ste vedeli o čom je reč, potom pri mature sa Vám vynorí z pamäti všetko o čom ste sa učili. Bifľoši sa naučia len to čo od nich požadujú. Človek s fantáziou v jednom, z dvoch predmetov je vynikajúci,lepší ako bifľoš, no v ostatných je priemerný, lebo ho to nezaujíma, no naučiť sa to musí.
Netreba zahadzovať flintu do žita, ale urobiť čo je vo Vaších silách !

anandang

nič sa neboj, bude to ok :) ja som mala tiež nenormálne stresy pred maturitou, tesne pred akademickým týždnom sa mi dokonca podarilo tak strasne opiť, že som bola vyradená na dva dni, ale nakoniec som počas akademického zabrala a zmaturovala na čisté jednotky :)

a tiež som si myslela, že nezmaturujem :) len sa pekne snaž a určite sa ti to podarí!!!

jajka001_

budes mat tyzden volna pred maturitami, tam si to prebehnes, urcite zmaturujes, neboj
drzim ti palce nech to psychicky vsetko zvladnes, nic sa neboj, ak nespravis prijimacky na vs na prvykrat, tak na druhy urcite. mysli najma na svoje zdravie,to mas len jedno.