pokračovanie

Príspevok v téme: pokračovanie
tifany

presne ako píšete viacerí máte pravdu on sa cíti byť urazený, že som si dovolila prezistiť niektoré skutočnosti. Vraj ja som príčina pre ktorú chce skončiť naše manželstvo.Nerozumieme si a chce byť šťastný sám.Vraj si chce užívať a mať nezáväzný vzťah, a ľutuje že dodnes mi bol verný že si neužíval a nestriedal ženy.A to mi vykričal pri hádke. Samozrejme, že po každej hádke skúšal zháňať byt alebo garzonku.Ja som bola toho svedkom.Vôbec sa tým netajil. Aj pri po poslednej hádke,som ho doslavo uprosila aby zostal so mnou aby neodchádzal, že ho milujem.Povedal, že neviem čo je láska a že mu je všetko jedno.Mňa len veľmi trápi čo je pravda raz mi tvrdil, že ma ešte nepodviedol, potom pri hádke zase že ak mi povie že ma podviedol či mu dám už konečne pokoj. Zostala som ticho a rozmýšľala som čo to vlastne hovorí. A dodal, že či sa s ním rozvediem ak mi povie že ma podviedol. Ja neviem na čom som. Už týždeň máme relatívny kľud. Ale dnes mi zase oznámil, že musí zostať dlhšie v práci.Ja nemám silu sa ísť presvedčiť či nepocestuje zase niekam vlakom za niekým. Som strašne zúfalá a to len preto, že ešte stále k nemu niečo cítim.Neviem či mám ísť pozrieť na stanicu či niekam nejde alebo ma len skúša či tam príde.Chcela by som vedieť pravdu.On ešte nevie že tie výpisy z tel.hovorov som videla, že presne viem kam volal.prišla som na to včera.Ja strašne so sebou vnútorne bojujem, keď ho vidím i nevidím stále na neho myslím.

anjelik9

no tak že su mladi chlapci taki že potrebujú si užívať a ziskavat skusenosti no dobre to by sa dalo este pochopit ze sa potrebuju vyjasit nez si najdu zenu svojho zivota a bude pre nich jedina ale tento chlap to bud v mladosti zanedbal abo je to stale velke decko pekne povedane...aj ked je zaujimave ze daktori ludia k zivotu nepotrebuju sa vyjasit ani za mlada

muc

je to smutne. opat manzelstvo, ktore troskota.

na vztah treba dvoch. ak on nestoji o ten s tebou, nasilu ho nemozes prikovat ku sebe. nic tym nevyriesis, ze sa budes prosikat, aby ostal.