Sosovicky - odstranenie v BA

sjella

tinuska, moja segra mala take dve na lici, dali jej to prec a nema tam jazvu. odstranovali jej aj na chrbte, ale tam jej ostali jazvy..

lola*

tinuška, na to sa ti najskor pozrie doktor a ten povie, či to môže ísť von a keď hej, tak ti to hneď vyberie. ten paracelsus je na nete www.paracelsus.sk, tak sa pozri, papa

tinusska

iank, dakujem vam velmi pekne.. ja mam tiez v plane dat si odstranit sosovicky, ale dost sa bojim.. mam sosovicku aj na lici, a rastu mi z nej chlpy, da sa aj to normalne odstranit? date mi niekto tel. cislo kam sa mam na to odstranenie obratit?

lola*

Ja som bola tiež v ULK, ale nie kôli znamienkam, ale u dermatologičky, je to tam OK. Znamienka som si dala vybrať v Paracelsuse, to je laserove centrum, je to na Peknej ceste, je to špičkové centrum, ale tiež to stojí okolo 1500,-, ak to chceš zadarmo, robia to aj v Zdravotných strediskách myslím, ale tam by som si to robiť nedala. Predsa, vybrať znamienko nie je sranda. tak držím palce

tina

tiez mi znamienka vyberali v ulk, 3-4 uz ani neviem presne. ale bolo to nieco viac ako looo sk, ale jazvu skoro nevidiet!
predtym som bola v ruzinove, aj v raci, neda sa to zrovnat!

sjella

ustav lekarskej kozmetiky. neviem o inom mieste.. znama platila 1000 za odstranenie jednej a 500 za vstupnu prehliadku