chripka???

janík

chrípkari-chrípku najrýchlejšie a najjednodušie vyliečite takto:z dlaňovej strany pozrite stredný prst,má tri články,v strede prostredného čláku je miesto,ktoré treba vickrát silno nahriať, napríklad kovový príborový nôž nahrejte v horúcej vode a týmto prehrievajte uvedené miesto.V núdzi možno postupovať tak,že si kúpite horúcu kávu alebo čaj a prsty ohrievate tak,že oblapávate horúcu šialku.Pozoř-neplatí to pre angíny!!!Upozorňujem-túto myšlinku nezahoď,nevieš kedy ju nebudeš potrebovať!!Praxou mnoho rokov overené-akupunktúra.(dá sa to použiť aj pri nachladnutiach.)

marfuška

Vyskúšaj ešte Paralen plus, ten je na chrípkové stavy výborný.Moji chlapi sa s ním teraz krmili a velmi dobre zabral.

ethel

lieky proti teplote by sa mali dávať až nad 38 aby sa telo mohlo brániť aj samé..ale ak ti môžem poradiť,ja by som si pred spaním dala paralen.Len paralen.Acylpirin nie je velmi zdraví..

1112

nie nemala, co mam robit? mam doma paralen, acylpirin a este modafen..co z toho si mam dat? ci nic? nie som uplne vo svojej kozi, ale zasa mi nie je nejak blbo..

Ivka 1

1112 poznám lekára,ktorý pomáha liečiť
Crohnovu chorobu pomocou produktov
na prírodnej báze. Ak chceš,napíš mi Ty alebo Tvoja priateľka , dám vám kontakt.

ethel

žial nepoznám,ale skúsila by som cen internet...presurfujte všetko.....37,3-to je pre mňa najhoršia teplota,vtedy mi býva najhoršie...nemala si ako dieťa febrilné kŕče?