Myslite si ze je normalne..

sarance3

AJ JA SOM SA SNAžILA BYť KAMARáTKA S BýVALíM ALE PO čASE MA ZAčAL KRITIZOVAŤ A ZISTILA SOM,ŽE MôJ TERAJŠí ŽIVOT PREBERA S ĎALŠIMI CHLAPMI.kEĎ SA ROZVEDIETE NAJLEPŠIE JE ZATVORIŤ DVERE ZA SEBOU.

rada

na zaklade mojich skusenosti si myslim, ze nie je to az take dobre mat byvalych partnerov za kamaratov. Napisat sms k narodeninam a meninam okej, ale pisat si, volat si, stretat sa? To uz by sa mi uz nepacilo. Vsetkeho vela skodi.

ja1988

HEj dost zalezi preco a ako sa par rozide.
Ked sa par rozide v dobrom napriklad ako ja s byvalou, preto ze nam to zacalo dost "skripat" a uz sme v tom nevideli buducnost tak sa to urcite da, ale je to tazke a nejde to zo dna na den.
No ked jeden druhemu ublizi, tak to podla mna nema zmysel ani skusat.

xD

ja doteraz udrzuujem velmi dobry vztah so svojim byvalym:).. po tom co som mu dala koniec bol zniceny, ale po paru mesiacoch ho to preslo.. a teraz mi dokaze poradit v hocicom.. :)..

GiovanniX

Normalne to je,len zial vela ludi sa tak pohada,ze jeden druheho uz nikdy ani vidiet nechce.No ja s byvalou normalne komunikujem sme kamarati...

niekto

zalezi na tom ze ako a preco sa rozidu

dodnes si obcas pisem s mojimi byvalymi s tou poslednou sa asi este aj stretnem rozisli sme sa v dobrom lebo nam to uz neklapalo ked je niekomu pri rozchode ublizene je to tazke

Micuss

Da sa to, ale postupne, nie hned.... obaja si najprv musia zvyknut na novu situaciu, ale predsa je to take trosku silene. Zazila som to.