Kondomy

Henriett

Vieščo ,za nás tieto boli dobré superlove. sk/kondomy/extra-velke-kondomy/skyn-large-20ks a je ich tam 20, čo je fajn :)

Henriett

Malý mu určite fakt nie je... veď sa to dá veľmi roztiahnuť. a určite skúste tie XL, my sme tiež objednávali na skúšku a za mňa super, sedí mu to dobre

breeze90

Zdravim, my zas mame taky problem s kondomom, ze takmer kazdy sa pocas styku zvlecie..neviem, cim to moze byt. Skusali sme aj XL, ale tiez to nie je sto percent. Nemate s tym niekto skusenost, pripadne neviete dat nejaku radu, kde mozeme robit chybu?Dakujem

jankaaaaaaaa

hak + prerusovana suloz???? uplna zbytocnost.. hak je plne spolahliva bez prerusovanej suloze... ak nechcete hak tak pouzivajte pharmatex

AdamKrt

ismed:

zle pouzivas kondom. Pravdepodobne mas na spicke vzduch, nestlacil si ju. Alebo Ti treba pouzit extra lubrikant. Alebo oboje.

Prestuduj si
www.sexus.cz

Tiez mi praskali kondomy jak na beziacom pase. Sice som si daval pozor aj na spicku, kde som nemal vzduch, ale pri dlhsej sulozi bolo sucho. Od kedy som zacal mazat, bolo po probleme. Ale ak nevytlacis vzduch, praskne to.

Jumboo

Radsej ako kondomy pouzivaj inu formu antikoncepcie, t.j. napr. HAK + prerusovany styk. Je to jednoduchsie a nemusis mat ani strach, ze otehotnies.

ismed

Zatiaľ všetky kondómy, čo som používal, praskali. Dlhšiu dobu používam Durex Extra Safe, a tiež praskajú. Veľmi však záleží od lubrikovania, aj preventívne počas súlože, aj keď je partnerka vlhká. Len jednoducho keď meníme polohy, uhly vnikania, kondóm je viac namáhaný, stačí že to niekde trošku "zahapruje" a kondóm praskne. Na praskanie som však už vycvičený, cítim to hneď - stále praská na tom istom mieste - na žaludi, odstrelí "špičku".