silné nutkanie...nezvladam

Príspevok v téme: silné nutkanie...nezvladam
veves

chytávajú ma také stavy niekedy... zrazu potrebujem skákať, behať, revať, mlátiť, bojovať, demonštrovať..nie od zlosti, proste z tej nečinnosti,nepotrebnosti, fadnosti, nedolezitosti ja neviem jak to nazvat...napr teraz ked som videla spolubyvajucu ako sa chysta pred zrkadlom, kazdy jej pohyb, to nezmyselne malovanie sa, sprejovanie od hlavy po patu a ja ako sedim nad skriptami, ako vedla sedia pri telke, ako ludia idu do roboty a z roboty, ako vsetci robia to iste, ako vonku ludia robia to iste dokola, ako sa necinne sedi v skole, ako si necinne ziju manzelia,ako su necinne zabavy,ako ako ako...nie nechcem sportom to dat prec nechcem robit tiez to iste dokola nahanat sa za loptou, bezat bez ciela...teraz nie. hryzie to a zoziera...silne nutkanie demonstrovat, bit sa za nieco neviem neviem...neviem to prehltnut...niekedy to skonci ze skacem na mieste alebo silne utekam na mieste kricim a trepem sa...hej vyzera to pošahane ale potrebujem boze dajte mi cosi do ruky a ja vam vsetko vydobijem dajte mi dovod a ja vam vydemonstrujem..
boze dajte mi zmysel za nieco bojovat

jajka001_

hej a tiez som cakala na nieco velke, nejaku demonstraciu, revoluciu, kam by som sa mohla pripojit. je to asi uplne normalne pri kazdej generacii, to rebelantstvo, kazda generacia prinesie cosi nove a chce zmenit svet...ach stare dobre casy :)
mladi ludia sa lahko nadchnu, to vedia zneuzivat manipulatori ako Hitler a jemu podobní, vselijaki sektari atd, tak pozor na takych ludi, tu chut bojovat vyuzi vo svoj prospech

jajka001_

.... som mavala taku chut, postavit sa doprosted namestia a kricat na ludi aby sa prebrali z letargie :) ako som si to predstavila, ze fakt by som to spravila - no haluz, ved by som musela byt naozajstny blazon :DD a ludia by na mna len cumeli a klopkali si po hlave.
mas vela energie a chut menit veci, porozmyslaj, co by si skutocne mohla zmenit

jajka001_

ale hej ja ťa uplne chapem, tiez som to prezivala :)
denz, mrkni na to co sem dal lost tie dva odkazy, druhy je woman- žena

veves

no lebo ono to ide len tak si uzivat:)
nie ze by som sa stazovala..
ako vravim, ide o tie divne prepinaky...inak je vsetko fajn.