aloe propolis krem od FLP

Horehronka

Mila propoliska,
mam vynikajuce skusenosti s tymto kremom. Pred rokmi som sama mala problemy s akne, nepekne, skratka v puberte prisli a potom nie a nie odist. Na Slovensku som chodila po kozmetickych salonoch, samozrejme bola som niekolkokrat u kozneho, ktory len skusal co zaberie, to tu tak robi vacsina lekarov, takze to iste vie kazdy blbec, a nic nezabralo. Az ked som bola v Irsku, Boh mi poslal do cesty dobru susedku, ktora predavala FLP, su to drahe produkty, ale kvalitne, skutocne dobra investicia. Ked budem na tom s peniazmi lepsie, urcite sa k nim este vratim.

Ivka 1

Propoliska mozes mi napisat na mail ak chces, ja si objednavam za registracne ceny takze da sa aj pre Teba ak budes chciet. Zaruka 100% spokojnosti musi platit pre kazdeho a aj pre toho, od koho mas vzorku.

propoliska

Ivka 1, takže ak by mi krém nevyhovoval, je ho možné vrátiť? Chcem si to objednať cez stránku www.aloevera-produkt.sk, neviem či aj u nich to platí, alebo ak vieš poradiť inú, ktorú poznáš, tak ťa poprosím o info.

Ivka 1

Propoliska s použivaním propolisového krému mám veľmi veľa skúsenosti pri rôznych kožných problémoch . So vzorkou však toho moc nezistíš, ale dobre je objednať si celú tubu a skúšať a ak nebudeš spokojná ,tak reklamovať. Na produkty FLP platí 100 % záruka spokojnosti, takže celý krém môžeme považovať za vzorku. Je veľmi dobré kombinovať používanie krému aj s inými produktami z kozmetickej rady.

eliska555

Ak objednávate výživové doplnky Swanson, dr.Best … so stránky iherb. com môžete použiť mojho referral code: LUD452
odpočíta Vám to zľavu 5% z objednávanej sumy. Kod treba napísať do okienka, posledný riadok v objednávke-
New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it hereand then click on "Update".