SEX-Orgazmus??

betty2

A naco to chces zistovat ?

1. Ak to filmuje (ako vascina bab do cca 25), tak su dve zasadne odlisne moznosti A) chce: posilnit tvoje ego - udrzat si ta - urobit ti vacsiu radost, nez si myslis - ziskat si ta alebo vydat sa za teba skor nez si myslis... v kazdom pripade to signalizuje jej pozitivny vztah k tebe
B) nelubi sa jej (aspon obcas) sex s tebou, ale nechce o teba prist. Chce to len mat cim skor za sebou, tak ti to zahra.

2. Ak to nefilmuje, uziva si s tebou a vsetko je ok.

Ja by som to na mieste muza asi ani nechcela vediet. Snad sa da orientovat podla toho, ci ona iniciuje sex alebo viac chce neznost.. neviem... vela bab predstiera.

AdamKrt

Zena, ktora nema orgazmus a snazi sa on, by sa nemala velmi starat o to, co robi partner, ale skor sustredit sa na svoje pocity.

Sam za seba mozem napr. povedat, ze ked sa nesustredim, tak orgazmus sa dosahuje pomalsie, ako ked sa sustredim len na tie pocity a vsetko ostatne pustim z hlavy. Clovek sa musi uvolnit. Potom netreba predstierat ziadne orgazmy. Mozno je to niekedy milosrdna loz, ale je to skor pilenie si konara pod sebou... :) Rozumnemu muzovi nerobi problem, ked zena nedostiahne orgazmus, pretoze to vobec nemusi byt chybou muza. Ale moze sa snazit viac a lepsie.

Pretoze, kto by sa snazil, ked prave dosiahol do cielovej mety ?

Mozno sa este niekto snazi o spolocny orgazmus, ale to je skor stresujuce. Lepsie je, ked sa najskor jeden snazi urobit druhemu dobre a tak sa jeden sustredi na svoje pocity a druhy na to, aby to robil dobre. Potom si ulohy vymenia.

natika045

milujem sex stebou :) a orgazmus prezivam vzdy ak som stebou :* .... vies ty dobre ake baby predstieraju :D obycajne .... a netrap sa nad tym vies ze ta milujem a stale ta budem :)

Lia_

no ale realne sa to dá zistiť tak, že keď sa baba urobí dráždením klitorisu tak cítiš ako jej klitorisom pulzuje, a tak isto to je aj vaginálne keď si v nej tak sú tam sťahy pošvy

Lucia_24

Ci je to mozne ti uz povedali predo mnou, ja mam skor dotaz na margo "ako zistim, ci ho mala naozaj alebo predstiera". Je to o pravde a dovere- ona ti musi povedat pravdu a ty jej musis verit..o tom je vztah.

jankaaaaaaa

zena moze mat orgazmus kazdy den, aj kazdy druhy aj kazdy piaty den alebo ho nemusi mat vobec, alebo ho moze mat aj 10krat za den, aj 2krat za den aj 8krat za tyzden....

AdamKrt

Orgazmus ma z coho, pri com ? Pri milovani, alebo len tak ? Existuju zeny, ktore maju urcity fyzicky problem, ze su tak vzrusive, ze mozu dostat orgazmus aj 100x denne. Ci pri nejakom tone, prejazde autobusu, otrase atd...