krem pod makeup

adoree2

Ahojte,

V prvom rade treba robit peeling pravidelne, potom vybrat krem vhodny na Vas typ pleti a takisto make upy nie su vsetky rovnake. Niektore su skor na starsiu plet, vyzivujuce, niektore na mladu, aknoznu alebo porovitu. Ak mate prilis aknoznu plet, voloila by som radsej lokalne kryciu tycinku a mal by na to stacit kvalitny puder, nie make up. Ak make up, tak tekuty, nie tuhy. Na leto ale radsej len puder. Na problematicku plet je super napriklad Manhattan antibakterialna rada. Nanasajte si to labutienkou alebo stetcom. Labutienkou je to asi lepsie. Alebo aspon tou spongiou, ktora je pri pudroch vlozena. Uplne staci bez tekuteho make up-u. To ze sa robia zmolky, moze byt sposobene aj tym, ze nie je dostatocne ocistena a osetrena plet. Takze rano vecer treba cistit, nie len pletovou vodou, najprv umyvaci gel alebo mlieko, potom pletovou vodou docistit a naniest krem- denny alebo nocny na Vas typ pleti. Samozrejme aj ocny krem alebo gel, podla veku. A peeling robit aspon raz za tyzden.
A nebolo by na skodu chodit sem tak na kozmetiku, najma ak je problematicka plet.

Prajem vam pekny den,

Karin

lalaland

akné+ make up= zhoršenie. Používala som make up dlho, neuvedomovala som si, že to iba zhoršujem. Prestala som ho používať, hoci to bolo zlé, keď ma všetci videli s vyrážkami, ale to zlepšenie... Proste super, už si to nikdy nedám na tvár

livuška

Používaj sadu neparfumovanej kozmetiky AA MATT EFEKT na mastnú pleť.
A antibakteriálny podklad pod make-up.

Nájdeš na -odkaz odstránený-

lentilka25

Matamata, mne Garnier vyhovuje, takze mozem len odporucit, ale kazdy to musi vyskusat na sebe. Ale myslim si, ze za tu cenu sa oplati vyskusat, aj keby ti nesadol, nie je to zase az taka investicia. Nocny som nemala.

lentilka25

Je to z rady Pure, Long-lasting Shine control moisturiser, predavaju ho v takych krabickach na vysku, taka tuba to je. Podobny obal mali aj denny a nocny krem, ale neviem, ci aj tie este vyrabaju, naposledy som myslim videla uz len tento zmatnujuci. A cena nie je vysoka, presne si nepamatam, ale tak okolo 4 - 5 €, viac nie.

zmlzlinka

ja si davam kremik od koznej...je robeny a perfect,a na to az make up...je to fajn.a ked sa mi zda ze sa moc lesknem, tak trosinku prepudrujem plet..je to fajn...