Apaurin injecia

Príspevok v téme: Apaurin injecia
liek

Dostala som od lekárky Apaurin ako ukľudnujuci liek na večer pred spánkom.Povedala mi to,že môžem to kľudne vypiť.V lekárni ked som pre to išla,lekárnik mi zas povedal,v žiadnom prípade a chcel mi dať na to striekačku a ihľu.Sestrička zas v ordinácii povedala je to veľmi dobrý prípravok.Takže teraz som s tým tak,že sa bojim to vypiť.Aké máte na to názory?Viem,nejaké injekcie aj vypiju ľudia ako napr.calcium no ale toto....

APAURIN

Snažil som sa vziať kvapky, ale neudelali mi to nič! Bože, pomyslel som si, že si vezmem pilulky, pretože tam sú rôzne dávky, takže mi veľmi pomáha pilulka (2mg). Nemám to ospalosť, ale ja sa upokojem a môžem lepšie rozumieť, nie som impulzívny a nervózny, takže je to v poriadku Neviem, či je to životná vec Dúfam, že nie, ale teraz mi to pomáha. lekársky recept je naozaj zlá ... tak, ako veľa ľudí zaobchádza so mnou, kupujú prášky z on-line lekárne online www.freepharmacy.net, ktorá im dáva anonymne kuriérom!

janob

Vypiť to mozes sama si to nepichaj ale presne diazepam popripade lexaurin a to ti ktora doktorka predpisala...co ja viem vecer sa dava lexaurin na ukludnenie.

irmicka

Apaurin je to isté, čo diazepam. Apaurin v ampulke je 10 mg diazepamu. Takže nechápem, prečo ti nedala tabletky ?
Vypiť to môžeš...rozhodne radšej, ako by si si to mala sama doma pichnúť, to čo už je za blbosť?