chcem zabiť ctitelku môjho ex

Príspevok v téme: chcem zabiť ctitelku môjho ex
martina022

je to len cca mesiac, čo sme sa rozišli po 4 a pol rokoch. V dobrom, bolo to obojstranné, ale myslím, že ani jeden z nás si tým rozchodom nebol 100% istý. Ale má jednu vrúcnu ctitelku, ktorá ho očividne žerie a zvádzala ho už vtedy, keď sme spolu chodili. A ona dobre vedela, že on má vzťah. Nevýdame sa a viem to len vďaka sociálnej sieti, kde mu bezostyšne píše veci, za ktoré by som ju najradšej zahlušila, zbila, spravila jej niečo veľmi veľmi zlé a zákerné.. a to som úplne nekonfliktná flexáčka.. Prosím pomôžte mi pochopiť myšlienkové pochody v jej dutej arogantnej gebuli a zmierniť moju žiarlivosť. Už by som nemala žiarliť, veď sme sa rozišli!

nathália09

martina-ukončili ste vztah,lebo to nefungovalo.Ona s tym nemá nič spoločné,a on je už volný.Buď rozumná a uvažuj nad tým čo zamýšľaš.Si ako malé decko,ktorému zoberú hračku,a ty sa hned rozhádžeš.Podla mna ešte velmi dospelo nerozmýšľaš,možno preto skončil tvoj vzťah.
Alebo jej teraz závidíš,to o čo si ty prišla,po vzájomnej dohode??

hnn

chora si martina akurat tak ty.. ak mas vztah ten druhy ma stale nejaku ctitelku ak nieje uplne skaredy na to treba pozerat ako samozrejmost a ne pozabijat vsetko dookola.. daj sa liecit si klbko komplexov...

líštička

igo19: toto ma pobavilo :)

martina022: neuraz sa, ale rozchod bol pre vás asi najlepšie riešenie. Si plná negatívnych emócií a vybíjaš si ich na dievčati, ktoré má len tú smolu, že sa zamilovalo do zadaného. Vlastne ani nie, on je už slobodný a ona má právo vypisovať mu, čo len chce. Nazývaš sa nekonfliktnou flexáčkou, pritom z tvojich slov cítiť odpornú aroganciu a agresivitu. Akým právom používaš pri hodnotení niekoho iného slová "dutá arogantná gebula", keď ty sama máš v sebe len žiarlivosť a nenávisť. radšej sa zamysli sama nad sebou a svojmu bývalému sa vyhýbaj.

dfhd

Nie jednoznačne to nerob. Keď žiarliš tak ti na tvojom ex ešte viac ako záleží. A to je pochopiteľné. Som na tom tak isto len v miernejšej situácii pretože s chalanom sme sa za ruky držali len raz. A to len pre hru. teraz sa mi s ním ešte aj sníva. Keď ho chceš tak mu to daj najavo. Ale nevtieraj sa mu. No a tej jeho ctiteľke daj poriadne najavo, že ti lezie nanervy. Ale keď ju chce tvoj ex tak to už nerieš a ži si svoj život.

igo19

Urob to ale sprav to tak aby na teba nepadlo žiadne podozrenie. Ešte nad tým však skutočne dobre pouvažuj pretože toto je už naozaj seriózne rozhodnutie.