zalubenost...

AdamKrt

Skor by som to nazval "Sexualna pritazlivost na prvy pohlad". Laska, prichadza neskor... Neni to iba poblazenie a romanticke predstavy.

*inlove*

ano da sa to :) tiez som sa zalubila vlastne z nicoho nic do spoluziaka. Dovtedy som ani nejak nevnimala jeho pritomnost v rovnakej triede ked zrazu, to vo mne len buchlo a odvtedy som z neho uplne mimo.:)) uzivaj si tu "svoju zalubenost " :)) takmer najkrajsi pocit v zivote.:)

Anita11

Áno, zaľúbiť sa dá aj v sekunde, veď sa aj hovorí: Láska na prvý pohľad!.....
O skutočnej láske sa ale dá hovoriť, keď tých pohľadov bude viac, teda, keď sa viac spoznáte a nie len na pohľad očami, ale hlavne srdcom.

millli11

Konecne nejaka krasna tema, hoci na nu neviem odpovedat. Pre mna osobne je najkrajsi pocit, ked som zalubena a ten dotycny je zalubeny do mna, len kedy sa toho dockam?

Brenda

AdamKrt: hej hej aj ja si to myslim ze to bude skor tak ze to nieje nic viac lebo si myslim ze po dvoch tyzdnoch to nieje mozne aby sa clovek zalubil ani zamiloval..je to cisto pritazlicvost a poblaznenie...

Well

Tak da sa to asi prirovnat k dobra vyzeravucemu jedlu.....na pohlad krasne no chut nepoznam Spoznam chut....chuti mi?? Chuti mi.....je zdraviu neskodne??