ach tie prsia

Príspevok v téme: ach tie prsia
uzmatonebavi

Ahojte
Mám 16 ale totálne žiadne prsia. Viem že ešte stále je nádej že narastú ale mám z toho blbý pocit. Nevie prečo to tak je, pretože v rodine majú všetci minimálne B-čka. Ale čo ma najviac štve že sa mi z ničoho nič úplne zmenšili ešte aj to minimum čo bolo a teraz som už úplkne plochá. Shchudla som 2 kilá a začala som viac cviciť ale nezdá sa mi že by to mohlo mať až taký efekt. Ja už fakt neviem čo mám robiť , už sa mi smejú aj druhý ľudia, jediný kto s nimi bol spokojný bol môj bývalý, ale to boli ešte časy keď tam aspon niečo bolo. Ja si snáď už ani chalana nenájdem , veď už beztak vyzerám na 12 a keď som teraz ešte viac "splochnatela" tak už asi na 10 :D mňa už to fakt nebaví :D čo mám robiť?:D

vedana

Mate problemy s prsiami? Ste nespokojne s tym, ako vyzeraju? Chcete sa z toho vyliecit? Vasa nespokojnost je vo vasej hlave. Treba si ju len vyliecit. Napr. Chodte sa pozriet na detsku onkologiu do nemocnice a hned budete krasne, dokonca vam nebude nic chybat, budete take spokojne ako nik, len preto, ze ste zdrave, a pri pohlade na tie chore deti budete so svojim vzhladom nadmieru spokojne. Vazte si to, co mate a ake to mate, ak ste zdrave. Vela stastia vam praje Vedana.

aradnna

Ja tiež nemám prsia,obvod hrudníka mám 82 cm,ale netrápi ma to:) Ved každá žena je iná,nemôžeme byť všetky prsnaté.Skús sa vyťažiť z toho-máš menšie riziko výskytu rakoviny,pekné podprsenky sú najmä v menších číslach,beh či iné športy ti nerobia problém, a v starobe ti nič nebude ovísať po brucho...Navyše,kto si môže dovoliť chodiť bez podprsenky,ked nie my?:)

kafe

Prosím ťa, to chodíš nahá, keď sa ti ľudia smejú? Niečo také ako podprsenka nepoznáš?
Dva roky do zadu som nosila B-čkové podprsenky, lebo A-čkové som nevedela zohnať (a nemala prachy). Držali tvar a pod tričkom vyzerali akože tam aj niečo mám. Teraz sa konečne teším A-čkovým podprdám, ktoré sú tiež trochu prázdne :) ale neriešim, netrápi ma to až tak hrozne. No konečne je to moje pravé ja, nehrám sa na prsnatú, keď prsnatá nie som.
Jednoducho si kupuj podprdy, čo držia tvar a je po probléme.

hraskulca

No neviem ci sa s tym da vela robit,iba ak vyrovnat sa,ja mam 19 a pred takym rokom som s mojimi C-ckami bola nadmieru spokojna..kedze mam uzky driek vyzeralo to dobre...ale teraz,ako som vysadila tabletky,co je uz polroka...neviem dako sa mi zmensili ze su slabsie Cka,neviem cim,ale nepaci sa mi to. Priatelovi sa sice pacia furt ale mne to vadi.