prospieje mi jednodnova očista?

mate59

radšej nič nepreháňaj,stravuj sa hlavne striedmo a zdravo,športuj,lebo prílišnou úzkostlivosťou a extrémami si viac ublížiš ako osožíš.Máš pevnú vôĺu a to je polovica úspechu.

aserastewf

ked v minulosti ma sprevadzalo velmi silne acne. dostal som roaccutane. vyliečil som sa . ale ostalo vo mne stale to že sa to môže vratiť a stym že som uplne upravil stravu teraz sa citim tak bezpečne na tom. neviem či maso môže spôsobovať ale ked si to tak zhrniem že v črevach všetko začína a stav pleti je odrazom čriev . tak som čital že maso tam dosť hnije atd. dalej mliečne vyrobky tiež som vylučil. snažim sa jesť len zdrave veci. aj tak sa mi raz za čas vyhodi jeden pupak ale mam užastnu pleť. preto toto...inak som si dal predchvilou dalšie jablko .tak dnešne konto 2ks jablka 2ks avokada 12gramov psylia + probiotika a plno vody a čaju. čo vy na to?

A-Z

No z vegetariana este svalnac nebol, ale vlastne si konkretne nepisal, ze posilnujes.
Ak hovoris o bielkovinach, preco nemas k ranajkam aj tvaroh alebo jogurt, na desiatu tiez? + dalsie zdroje bielkovin ako tofu, vajicka, tvrde netucne syry, mlieko, tuniak a ostatne ryby atd. A maso nie z presvedcenia? Lebo hydina je tiez vyborny zdroj bielkovin. Z rastlinnych zdrojov, ako napr. z fazule to uspech velmi nebude...

mate59

hovadzie maso som nejedol asi 30 - 35 rokov a nechýba mi to,ale niečo ako steak mám rád z iných druhov masa.:)

mate59

ale stravu mať treba vyváženú a bielemu masu a hlavne rybám sa nevyhýbaj,ak chceš maso vylúčiť,obmedz alebo vylúč hovadzie,bravčové.

A-Z

Uz ked si zacal, tak aj dokonci :)... Ved mas za sebou viac ako polovicu. Vela pi cistej vody (najlepsia by bola odstata) ale neva... Trosku ti to zazenie aj hlad.
A ty si vegetarian? Spominas cvicenie a bielkoviny, no a z tvojho jedalnicku akurat vidim, ze sa im uspesne vyhybas v prospech sachacov.

asdfasdfa

nikedy by som privital keby sa chce niekto pridať bud o mesiac alebo skôr ..a by sme si mohli tu vypisovať čo ako kto zvláda. a prekonávať sa vo dvojici či aj viacerí

asdfasdfa

praveže sa snažim zdravo stravovať stale. len posledne 5-6 dni som mal trošku vypadok.... každy den na ranajky zvyknem ovsnene vločky z jablkom na desiatu jablko na obed natural ryža zo zeleninou...cca... niekedy prejde na mna niečo a jem všetko doradu, teraz som začal aj cvičiť a potrebujem vela bielkovin ... čiže posledne dni som do seba druzgal všetko možné a sa mi zda že to nebolo najlepšie tak preto toto jednodnove... /inak sa bojim že to nevydržím a dam si niečo .... mam to avokado...ale ked si ho dam už teraz tak ma chytí pažravosť... už je to važne na hranici uáááá