ovisnuté viečka-čo s tým ?

Príspevok v téme: ovisnuté viečka-čo s tým ?
anjane66

Má niekto dobrú radu čo s ovisnutými viečkami ? Mám po 50-tke a tým, že mi ovísajú viečka, tak vyzerám vyčerpane a v poslednej dobe mám aj taký pocit, že ma oči aj bolia. Mám ich podráždené a unavené. Vôbec si oči nelíčim, pretože sa to kozmeticky korigovať ani nedá. Počula som, že mi to môžu zoperovať na doporučenie lekára, čiže to preplatí poisťovňa. Nejde len o kozmetický problém, ale asi je to už dg. Ak niekto bol na operáciu, napíšte mi prosím svoje skúsenosti a koľko operácia stojí.

delphia

nakolko ide o esteticky plasticky operacny vykon, tak si ho klient hradi kes. nepoznam diagnozu, ktora by indikovala blepharoplastiku. vykon sa robi v miestnej anestezii, treba ratat cca 10 dni s opuchom a modrinami, ale vysledok urcite stoji za to. uberie zene niekolko rokov na vyzore.

Amani

Korekciu očných viečok si naozaj hradíš celú sama. Ceny sú rôzne, dajú sa zistiť na internete.Ja som bola na korekcii horných viečok začiatkom decembra 2009 na ULK v Bratislave u primára MUDr.Dušana Gubu. Som veľmi spokojná s výsledkom jeho práce, prístupom celého personálu aj s cenou. Po knzultácii je na zákrok dosť dlhá čakacia doba (3 -4týždne). Nedaj sa zastrašiť. Bolesť nie je skoro žiadna,cítiš len prvú injekciu, hojí sa to dobre a rýchlo. Ja som nemala ani modriny okolo očí. Všetci tvrdia, že vyzerám mladšie, nebolí ma tak často hlava a necítim sa po práci tak strašne unavená (pracujem pri počítači). Držím palce !!!

mate59

plastickú operáciu horných alebo dolných viečok si pacoš hradí v úplnej výške,horné stoja asi 20 000,-Kč.