Problém s akné

Eva 27

ahoj, na internete zepter.sk a na zajrytie flakov pouzivam tycinku avene. to ked si dobre nanesies tak Ti nic nevidno. ta maska je ale draha,stoji 26 eur. ale ja mam uz tretiu. dlho vydrzi. netreba nou plytvat, staci len tenka vrstva nanesena na flak vatovou tycinkou. a hlavne to koloidne striebro tiez lieci. ja som vyskusala uz vsetko. a pouzivam tieto veci. ziadne gely a kremy a neviem co. mala som aj skinoren a ten mi zabral len dva mesiace tak som stavila na prirodne veci. ale problem treba liecit zvnutra.

kamikania

tak ja mam take drobne vyrazky na cele,mam nimi posiate takmer cele čelo a rozhodla som sa pit to aloe vera tak uvidime ci to bude nieco vobec platne :)

radca

Ako bolo povedané, každému pomôže niečo iné. Ja som svoju "peknú" tváričku začal pred 2 mesiacmi riešiť užívaním Aloe Vera gelu na pitie a tie aj produktami z Aloe na čistenie pleti. Zisťujem, že stav sa zlepšil, ale asi to dlhodobejšie, aby som mal zase čistú tvár. Vraj je naša pokožka indikátorom nášho vnútorného prostredia.

Eva 27

jasne, chod k doktorovi, pravdepodobne nieco chyba. ale na tvar skus : koloidne striebro (vygoogluj)- ja to pouzivam ako tonikum - vyborne. take drobne vyrazky idu hned prec. do troch dni. skoda ze si nenapisla kolko mas rokov. ja som sa vyhadzala, ked som prestala brat HAK. no a uzivam yam na upravu hormonov. inak na akne treba brat zinok a selen (v tabletach,dostanes v lekarni). na cervene flaky pouzivam zepter ilovu masku (clay mask)- tak toto je pecka. dam si len vatovou tycinkou na flak. velmi to lieci.ja s tym aj spim.

inak som bola tiez zufala, je to strasne, ziadna kozmetika nezabera. ale uz mam len 4 flaky nastastie.

ozaj k tomu kokosovemu. ma sa tam pridat aj GSE. chod na stranku rng.nazory.eu. a klikni na akne. on tam pise ze par kvapiek. alebo najdi si tu vo vyhladavani v temach. to GSE sa vola aj citricidal alebo tak nejako. kokosovy olej musi byt lisovany za studena.
o konopnom som nepocula. ja som to len tak letmo prebehla, takze si to tu vsetko pohladaj, aby si mala presne info.

drzim palce

ps petra

myslím, že to je jedno. každému pomáha niečo iné. Pokiaľ nemáš strach, tak skúšaj až kým na niečo nenatrafíš, mne osobne trochu pomáhajú peelingy, ale pokiaľ je to až moc zlé, tak treba navštíviť doktora, ten už predpíše buď nejaký krém alebo hormonálnu liečbu.