Kto bol v Monastire?

Nani

Pozerala som na fotky z Monastiru a tíško závidím. Keby toto bolo iné fórum a nie fórum o zdraví povypytovala by som sa Ťa na všetky podrobnosti zájazdu. Ale takto sa to nedá.
Monastir a Hammamet sa pravdepodobne ako letoviská veľmi nelíšia. V Hammamete to bolo tak, že na pláž sa človek dostal iba z hotela, teda že medzi hotelmi nebola ani tá najmenšia ulička pre príchod na pláž. Tak asi chránia turistov pred domácimi, preto ak sme chceli vidieť Tunisanov museli sme sa dosť nachodiť a aj tak sme videli len tú múdrejšiu časť populácie, všade muži, v obchode, v kaviarňach atď.
Bývali sme nie v práve najdrahšom hoteli a preto sme v jeden deň prešli po pláži aj 5 km smerom k Hammametu a občas vošli do areálov drahých hotelov a to bola naozaj rozprávka.
More je tiež rozprávkové, čisté, teplotu si už nepamätám.

keko.37

tak vam dakujem dievcata snad nebude zima lebo ma šibne !!! uz sa neviem dockat kedy bude zajtra ! tesim sa ako 3 rocny chlapcek :))

ps este piste ako tam bolo v maji.... okolie Monastir a Hammamet

Nani

Boli sme v Tunisku pred pár rokmi v tom období ako ideš Ty, boli sme v Hammamete ktorý je severne od Monastiru. Jedno špecifikum, ktoré som nikdy predtým a nikdy potom už nezažila - keď sme ležali pod slnečníkom bolo nám chladno, ale keď sme spod neho vyšli nemohli sme na slnku vydržať. Inak po celý čas nádherné slnečné počasie, nepamätám že by bolo niekedy chladno okrem toho chládku. Keď sme išli na výlet do púšte prinútila som sestru zobrať si teplý sveter že na púšti je v noci zima, neviem kde som to zobrala pretože v oáze kde sme spali bolo teplúčko a svetre sme nepotrebovali. Ľudia sú príjemní, dovolenka sa mi páčila. Želám Ti aby sa páčila aj Tebe.

radca

v Monastire sme len pristáli a potom sme mali transfer do Sousse, ale počasie v máji 2006 môže byť iné ako zajtra. Tak neviem, ale dovolenka bola super.