Problem so srdcom

Príspevok v téme: Problem so srdcom
dogyno

Dobry den, napred chcem povedat, ze sa chystam doktorovi, ale mam akademicky tyzden a chcem ist az po maturitach, len som nevydrzal a chcel som sa spytat, co to moze byt a ci sa to bude dat vyliecit. Uz nejake 2 mesiace, mozno viac, mi srdce pri fyzickej namahe alebo strese zacne rychlo bit, az je to nepriemne, musim si sadnut a je mi zle. Nebolo to az take hrozne az do minuleho vikendu, kedy som to prehnal s alkoholom a odvtedy mam problemy aj ked som v pokoji, srdce mi v pokoji nebije ani tak rychlo, ako skor silno, v pohode si mozem zmeriat tep len ked sedim, tak mi to lomcuje hrudnikom a je to nepiemne.. Podotykam, som fajciar a fajcil som 5 rokov, teraz sa snazim prestat, aj ked som uz raz zlyhal..

dogyno

voňavka - vdaka za radu, urcite to vyhladam v lekarni,, no neviem, to ma tiez napadlo, ale ja v podstate az taky priamy stres alebo co, necitim, a teda by to muselo byt v podvedomi alebo ako :) kazdopadne urcite pomohli aj tie cigarety ... no sadnut a podobne si musim ked mi aj rychlo bije, a to je ked nieco robim fyzicke alebo som vo vazne vypatej situacii,, no snad to este nie je take zle a nejako sa mi to podari dat do normalu,, ono cloveka potesi ked zisiti, ze niekto vie ako sa citi,, :)

voňavka

može to byť aj s toho ,že človek ma v danom období príliš veľa toho "na hlave" čo sa prejaví takto.Mala som podobne stavy-bušenie a ako pišeš ,že srdce bije ani nie tak rýchlo akoby vyraznou silou,viem je to veľmi nepríjemný pocit.Ja som sa snažila vyhnuť stresovým situaciam,cvičím,treba dostatok spanku žiadne ponocovanie,lebo všetko sa prejaví aj neskôr.Ja uživam mineraly.V lekarni dostať MAGNE+B6,je to dobre pri fyzickej,psychickej vyčerpanosti,vyrovna tlak a aj srdce sa ukludní.Ja to užívam a je mi ok,bušenie vôbec necítim.Srdce mi buchalo,ale doposiaľ som ja až take stavy ako ty nemala,aby som si musela sadnuť.Ty to nepodcenuj a choď k lekarovi a uvidiš čo ti povie....