Preco su chlapi tak hnusni?

Príspevok v téme: Preco su chlapi tak hnusni?
smutnavelmi

1,5 mesiaca som mala priatela, bolo to sice kratko, ale strasne dobre mi snim bolo, a vzdy sme si mali aj co povedat. A vcera uz druhy den bol taky zvlastny...A potom mi uz ani neodpisal na nete. Tak som mu dnes pisala sms, ze ked ma uz nechce, ze mi to mohol aspon normalne povedat...A aspon zo slusnoti mi mohol na to odpisat, ale on len prezvonil.Tak strasne mi to pokazilo naladu. Dnes som mala ist k nemu na 2 dni, a miesto toho mi da kopacky...Ach, preco je vsetko tak tazke v zivote...

lost

smutnavelmi

nebud smutna :)

zivot ide dalej, vezmi si to takto:

JE TO RETARDOVANY CHALAN!!!!!!

haha, vidis, ake mas stastie, ze ta nechal teraz a nie ked .... ked by ste boli citovo ovela ovela blizsie?

takto to zaboli, preboli, par dni, maximalne tyzdnov, a najde sa lepsi.

ono, je to aj strategicky lepsie, teraz si ranena, budes o to silnejsia, poznas zlo, o to viac si vychutnas to dobro co pride.

pamataj:
nic nejde len hore alebo len dole
ani nalada, ani stastie, ani uspech, NIC.

zivot je ako horska draha:
ono to pojde hore a potom dole (ale nemusi byt v presne tomto poradi) no a potom to pojde dole a hore (ale nemusi byt v presne tomto poradi)

hlavne si davaj pozor na ludi ;)

lost

Opacne pohlavie je vzdy hnusne, respektive ludia su hnusni, a kazdy he hnusny, uplne kazdy, ochutnali ste niekedy uz cloveka ?!

slobodnaa

Mne je úplne jedno ako to myslíš :) Iste je jasné, že môžem písať svoje názory len zo ženského pohľadu, nedokážem sa na chvíľu prevteliť do mužského tela a napísať názor z mužského hľadiska :) Mám vo svojom okolí aj ženy, ktoré toto robia a netvrdím, že sa tak niekedy nesprávam aj ja, myslím, že percentuálne poznám rovnako žien aj mužov a môj osobný názor je ten, že sa takto správajú viac muži. Je to prieskum z môjho okolia, nie celostvetový prieskum :))