Panická porucha a RIVOTRIL

Príspevok v téme: Panická porucha a RIVOTRIL
Ivanaa

Ahojte, chcem sa spytat, dnes som bola prvykrat u psychiatra s podozrenim na panicku poruchu. Lekarka mi predpisala zatial rano a vecer po 2 kvapky Rivotrilu. Na kontrolu mam ist 10. juna. Moja otazka je, mate niekto skusenosti s takouto liecbou? Moze po takejto kratkej dobe uzivania tychto kvapiek vzniknut zavislost? Dakujem za odpovede.

Lenka_21

Tiez som brala Rivotril. Ked to predpisal lekar, treba brat. Mne sa stav radikalne zlepsil ked som prestala riesit co beriem. Dlhodobejsie som uzivala Rivotril a Ixel. Dolezite je, aby Vas lekar sledoval! Mne lekarka vzdy hovorila, ze radsej zobrat ako odkladat a zhorsovat uzkost. Mala uplnu pravdu, stacila mi mala davka, ked som to natahovaka tak som musela brat viac...

ametyst11

Rivotril sa berie aj na tetaniu a dokonca kto má miernu klaustrofobiu napr. z jaskyne, vlaku, lietadla, tak stačí pol hodku predtým dať 8 kv. pod jazyk...vyskúšané :)

rena23

Skuste napisat na temu "Depresia a panicka porucha", tam chodi vela ludi s podobnymi problemami - urcite Vam niekto poradi.

bibba

hey tu nikto nepise... lebo ja mam zase inu otazku. nemam kvapky ale tabletky Rivotril. a v letaku je napisane, ze to je antiepileptikum. co mne znie dost hrozne! nemoze sa stat, ze z takeho lieku tu epilepsiu raz aj dostanem!!! ludia beru rivotril na vseliake ine problemy. ale nevadi to? ked to je antiepileptikum???? neni to chyba?