ja NEVIEM...........

Rubi

CCC ja povazujem za pannu dievca ktore nemalo este pohlavny styk,to ci sa jej teraz pretrhla blana alebo nie tak to nie je podstatne.Nemoze sa predsa porovnavat s dievcatami ktore este nemali sex ked ona ho uz mala.Chces povedat ze ta tehotna co prisla o blanu az pri porode tak bude o sebe hlasat ze je panna?Pannou ta predsa nerobi blana ale to ci si mala styk alebo nie ved niektore baby sa narodia bez blany alebo sa im pretrhne pri nejakom sporte atd...
Takze monci mala si sex a preto uz nie si panna.Cize je zbytocne riesit anatomicke zalezitosti lebo sex si mala tak panna uz nie si.

ccc

kľudne tú blanu mať môžeš a tí čo ti radili by sa fakt mali nad sebou zamyslieť,lebo to neboli rady,ale podpichovanie.
a nie ty ale oni sú mimo,pretože sex sa nerovná automaticky pretrhnutiu blany a to by mohli vedieť,keď ti chcú radiť.
dokonca som čítala o jednom kurióznom prípade,keď tehotná vydatá žena! mala panenskú blanu.
takže skutočne ti to zodpovedne povie iba lekár po vyšetrení

Rubi

To uz 2 mesiace toto riesis?Potom ste uz ziadne pokusy o sex nemali?Ale inak ked ste mali sex tak uz panna nie si.Panenska blana nie je velmi daleko a asi ta to bolelo preto ze ti ju pretrhol,nie kazda baba pri tom krvaca.

mariena

Nikto z nás ti nemôže povedať či tu blanu ešte máš alebo nie jedine lekár tak sa zober choď za ním a on ti to povie na 100%. Potom si budeš na istom či máš ešte blanu alebo nie.

dzesi3

Tato tema je deprimujuca. Monci sem napisala, nasla odvahu a vy jej tu pisete take hovadiny. Monci chcela poradit , neprisla sem aby si precitala krytiku.
Kto jej chce hovorit ze nech sa hambi a tak nech sa k tejto teme vobec nevyjadruje.

danka1

Akoze no tak ona nezacala s tym ona chcela poradit a citajte si odspodu ako krasne ste jej radili..hanbit sa mozete vy! Ja som tiez mala sex v 16 a som s mojim chlapcom dodnes co je na tom akoze zle?! Sa uvedomte vy s tymi prispevkami naspodu!

Rubi

Monci ked chces radu tak aspon sa slusne vyjadruj a panna urcite uz nie so ved jednak si mala sex a potom panenska blana neni moc hlboko pokial viem.

moniqa87

panna uz urcite nie si, lebo si mala pohlavny styk, ale tebe ide skor asi o to, ze ci mas este panensku blanu, vsak? no a to je tiez malo pravdepodobne, ze by si ju este mala, ale na to mozes prist jedine ty sama. a krvacat vobec nemusis.

monci

chod do pice hej???preco bi som mala bit na hambu je ot prirodzena normalna wec nikde na blane neni napisane ze nemozem prist o panenstwo w 16