Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

eviku10

5ulik - príklad jedál na deň, napr. dnes som mala: raňajky - nízkotuč. biely jogurt, celozrnný rožok, zelený čaj
desiata - nízkotučné jogurtové mlieko, aj ovocné
obed - kurací steak, zeleninový šalát /prílohu zemiaky som si zobrala so sebou,bude zajtra na obed + zelenina/
olovrat - jablko
večera - tuniak vo vlastnej šťave, rajčina, paprika

pošli mi adresu na eviku10@azet.sk pošlem ti na 4 týždne rozpis

5ulik

som na seba hrdá ..dnes som odolala delisse od kolegyni.. a taktiež chipsom, ktoré pochrumkávala moja suchárik mamka pri telke :-))
.. čo je najlepšie si dať na obed v práci, keď mám sedavé zamestnanie?? síce nesedím celý deň za compom to nie.. ale už neviem, čo mám jesť, aby ma to zasítilo.. a aby som, keď prídem z práce domov o tretej, niekedy aj neskôr nezjedlo všetko, na čo len pozriem??

kejtinkaaa

Ajojkyyy :), minuly tyzden v pondelok som mala 57 kiiil, aaa potrebovala som do dvoch tyzdnoch zhubnutt 7 kil,, co je docela dost za taku dobuu,,, zacala som xodit na zumbu, 4 krat za tyzden aa jedla som trikrat denne,striedavo raz zeleninu,dalsi den ovocie,,, cez vikend som jedla normalne naco som mala chut,aby sa mi zaludok nezmagoril,to som rpibrala asi pol kilecka, btw,popritom pijem PSYLLIUM na zlepsenie travenia (lebo ja som mavala stale problemy problemy s travenim),, teraz je uz druha streda, a mam 52 kil :)

eviku10

Dievčence držte sa, za 6 týždňov 7 kg dolu. Chce to trpezlivosť, strava 5 x denne, veľa zeleniny, deliť stravu a hýbať sa všade kde sa dá - bicykel, výťah vymeniť za schody, autobus za pešibus.....držím palce

tak

pre ci,

strkat si prsty do krku je droga nebezpecna moze byt smrtelna a hlavne tazko odstranitelna, takyto clovek ma sialenu potrebu toto vsetko zo seba dostat prec stale znova a znova, ...akoby sa chcel vylucit z tohoto sveta neprijima Vesmirnu silu, je to velmi tazke, ale nie nemozne, ...

5ulik

zajtra .. pondelok.. :-) začínam s diétou.. asi pred rokom som zmenila prácu... a od strestu som začala priberať.. 5 kíl za rok.. povedala som si už dosť.. tak to ďalej nemôže ísť.. tak držte mi pršteky.. :-)

či

Nie je dobre ked nejete alebo nedajboze si po jedle strkate prsty do krku!..mam zname co to tak robili a su s nich sice anorekticky ale nikto ich nechce prooste je to len sama kost a koza je to nieco hroozne ...mali by ste jest aspon 5x za den a to len do 18:00 a potom ked uz tak jedno jablcko alebo nejake ovocie..aj kebyze sa vam schudnut neda majte silnu volu a velku trpezlivost:) .. ( inak baby teraz su v mode take plnsie dievcata a nie selijake kosticky ) :)

pucca

cavte baby :) tak ako ?? ja som to vzdala..Cvicit a hybat sa hybem, dokonca uz aj korcule som vytiahla, ale jedla sa nevzdam aj keby co bolo..A zacinam mat naozaj pocit, ze ta moja vaha je pokazena.. Takze asi ju tiez vyhodim von oknom..Takze ziadny pokrok...Drzim palce :)

Tinaaa

Ahojte baby, ako sa darí?
Ja idem asi hodiť váhu z okna ainak je všetko ok :)
trápim sa, nejem, cvičím a výsledok? Nič!